74309007
was successfully added to your cart.

Update dag 2: German Junior Open

Dag 2 van de German Junior Open zit erop! Het was een lange dag met wedstrijden vanaf 9 uur s ’morgens tot 10 uur s ’avonds! Ondanks de lange dag hebben de Nederlanders erg goed gepresteerd vandaag. Morgen zullen de finales en laatste wedstrijden plaatsvinden bij Sportwerk Hamburg. Met twee Nederlanders in de finales zal het een spannende dag worden! Zal Nederland met goud naar huis gaan?

BU13

Lars van Dongen en Guido Lindner speelden in deze categorie voor plek 9/16. Lars van Dongen wist zijn eerste wedstrijd van vandaag netjes te winnen met 3-0, maar verloor zijn tweede helaas met 3-0. Morgen speelt hij voor plek 11. Guido verloor zijn eerste wedstrijd helaas in een hele spannende 5-setter (11-9 in de vijfde), maar wist zich te herpakken en won zijn tweede wedstrijd met 3-1. Morgen speelt hij voor plek 13.

Jack van Drongelen en Aiden Vetjens speelden voor 25/32. Zij speelden vandaag de eerste wedstrijd tegen elkaar. Dit is altijd een spannende strijd en ook vandaag was dit weer het geval. Aiden was vandaag de beste en won in een 5-setter! Daarna verloor Aiden zijn tweede wedstrijd helaas met 3/1. Morgen speelt hij voor plek 27. Jack had een bye en speelt morgen voor plek 29.

GU15

Lianka Radzyminski heeft vandaag laten zien wat ze kan en is hiermee Finalist van de German Junior Open 2018! Lianka won vandaag haar kwartfinale met 3-0 en haar halve finale met 3-1. Dit zijn al mooie prestaties natuurlijk, maar morgen gaat ze vechten voor de Gouden medaille in haar allereerste finale van een European Super Serie toernooi! Elfi Markus verloor helaas haar kwartfinale en daarna ook haar tweede wedstrijd. Elfi speelt morgen voor plek 7/8. Naomi Nohar speelde vandaag voor plek 9/12. Zij won haar eerste wedstrijd van vandaag met 3-0 maar kon dit helaas niet voortzetten. Zij verloor haar tweede wedstrijd met 3-1, spannend maar de Duitse Lea was net te sterk.

BU15

Rowan Damming stond vandaag in de kwartfinale tegen de Duitse favoriet Dennis Igelbrink. Helaas ging deze met 3-0 naar Igelbrink. In zijn tweede wedstrijd wist Damming het niet om te draaien en verloor 3-0. Morgen speelt hij voor plek 7. Sam Gerrits speelde vandaag voor plek 9/16. Hij won beide wedstrijden van vandaag met 3-0 en speelt dus morgen voor plek 9! Knut heeft vandaag netjes gespeeld, hij won al zijn wedstrijden relatief makkelijk en speelt morgen voor de plate prijs, oftewel plek 17. Helaas heeft Hjalmer Mols vandaag zijn eerste wedstrijd verloren. Toch kon hij zich nog herpakken en zijn tweede wedstrijd winnen met 3-0! Morgen speelt hij voor plek 29.

GU17

Daniek Krukkert stond vandaag in de kwartfinale maar kon helaas niet aan het langste eind trekken. Ze verloor met 3-0. Haar tweede wedstrijd van vandaag ging ook net niet haar kant op, ze verloor in een spannende pot met 3-2. Morgen speelt ze voor plek 7 tegen een Tsjech. Feline Posdijk heeft vandaag goed tegenstand geboden ondanks dat de gamestanden dicht bij elkaar lagen verloor ze twee keer 3-0. Morgen speelt ze voor plek 23.

BU17

Tom Schreurs stond vandaag in de kwartfinale in deze categorie. Hij won deze wedstrijd met 3-0 en wist zich te plaatsen voor de halve finale. Hij verloor de halve finale helaas met 3-0. Morgen zal hij spelen om het brons tegen David Maier. Pieter de Loos heeft vandaag zijn beide wedstrijden relatief makkelijk gewonnen en speelt morgen voor plaats 31.

GU19

Fleur Maas en Megan van Drongelen stonden tegen elkaar in de kwartfinale. Fleur liet hier zien de sterkste te zijn en won met 3-0. Hiermee plaatste ze zich voor de halve finale en wist ze haar spel goed vervolg te geven en won met 3-2! Na Lianka weer een Nederlande dame in de finale! Megan verloor haar wedstrijd daarna helaas ook en speelt morgen om plaats 7. Na de openingsdag heeft Juliette Permentier zich herpakt en won vandaag allebei haar wedstrijden en staat Permentier in de finale plate en speelt morgen om plek 9. Nienke Veldkamp had vandaag haar eerste wedstrijd een bye en verloor daarna haar wedstrijd van vandaag met 3/0, morgen speelt ze om plek 11. Milenka Kiers had vandaag een lastige partij tegen de Duitse Eva Nistler, ze verloor met 3-0. Morgen speelt Milenka om plek 13.

BU19

Bjarni Kemperman speelde vandaag voor plek 17/32. Helaas verloor hij zijn beide potten van vandaag met 3-0. Morgen speelt hij tegen de Belg Imen Tack voor plaats 23.

Wij wensen iedereen morgen op de laatste dag heel veel succes maar in het specifiek de finalisten Fleur Maas en Lianka Radzyminski met hun finales! Succes allemaal!