74309007
was successfully added to your cart.

Update Dag 1 German Junior Open 2018

De eerste dag van de German Junior Open zit erop! Bij het toernooi in Hamburg doen 223 jeugdspelers mee, en daarvan 21 Nederlanders! Ondanks de kou hier presteren de Nederlanders tot dusver prima!

BU13

Bij de Boys under 13 doen 4 TMG’ers mee. Lars van Dongen was hierbij de meest verrassende door de tweede ronde te behalen! Hij won zijn eerste ronde met 3-1. Guido Lindner deed het daarbij ook knap door zijn eerste ronde te winnen met 3-0. Beide jongens verloren helaas zijn hun 2e ronde met 3-0. Daarnaast speelde ook nog twee vaste Beginners van TMG, Aiden Vetjens en Jack van Drongelen. Zij verloren helaas hun twee wedstrijden met 3-0 en spelen morgen tegen elkaar!

GU15

De Girls onder 15 wordt vertegenwoordigd door de top 3 van Nederland bij de Meisjes onder 15. Lianka Radzyminski, Elfi Markus en Naomi Nohar. Lianka had vandaag een bye en speelt morgen haar kwartfinale tegen een Spaanse speelster. Elfi won haar eerste ronde 3-0 en staat hiermee ook in de kwartfinale. Helaas wist Naomi niet te winnen van de Deense Laura Lauridsen. Naomi speelt morgen verder voor plek 9/12.

BU15

Bij de BU15 spelen 3 Elite spelers mee en een Gevorderden speler. Rowan Damming, Knut Hogervorst, Sam Gerrits en Hjalmer Mols vertegenwoordigen Nederland! De eerste drie genoemden hadden eerste ronde een bye. Rowan wist zijn twee wedstrijden te winnen zonder gameverlies en staat morgen in de kwartfinale! Knut had zijn eerste wedstrijd een zware pot en verloor helaas in een spannende strijd met 3-1. Zijn tweede wedstrijd won hij echter relatief makkelijk, morgen gaat hij door voor de plate! Sam won zijn eerste pot maar verloor helaas zijn tweede, hij gaat morgen door voor plek 9/16. Hjalmer wist zijn eerste ronde te winnen maar verloor daarna helaas twee keer. Morgen speelt hij verder voor plek 25/32!

GU17

Bij de Girls under 17 zijn Daniek Krukkert en Feline Posdijk actief. Daniek wist haar eerste twee wedstrijden te winnen en staat morgen in de kwartfinale! Feline verloor helaas haar eerste wedstrijd met 3/0, maar gaat morgen verder voor plek 17/32.

BU17

Bij de Boys under 17 spelen Tom Schreurs en Pieter de Loos. Tom Schreurs wist knap zijn eerste twee wedstrijden te winnen met 3/0 en staat hiermee kwartfinale! Hiermee heeft hij al hoger gepresteerd dan zijn plaatsing (9/12). Pieter de Loos heeft helaas in een spannende 5-setter zijn kwalificatiewedstrijd verloren. Hij speelt nu verder voor plaats 31/36.

GU19

Bij de Girls under 19 spelen vijf Nederlandse meiden mee. Fleur Maas won haar eerste ronde met 3/0. Megan van Drongelen had een walkover en staat hierdoor morgen in de kwartfinale tegen Fleur! Juliette Permentier, Milenka Kiers en Nienke Veldkamp wonnen helaas niet hun eerste ronde. Zij zullen nu verder spelen voor plaats 9/16.

BU19

Bjarni Kemperman is als enige Nederlander actief bij de Jongens <19. Kemperman stond direct in de eerste ronde en speelde tegen Fransman Noah Hatteu. Kemperman wist de wedstrijd niet naar zich toe te trekken 3-1. Einde middag had hij een bye en kwam Kemperman niet meer in actie, morgen gaat hij verder op jacht naar de plate.

Goed gedaan allemaal TMG’ers! Wij wensen jullie heel veel succes maar vooral heel veel plezier morgen tijdens jullie volgende wedstrijden! Morgen weer een nieuwe update!

Via de onderstaande link zijn de schema’s te volgen

Via deze link kun je naar de website van het evenement waar je ook een Livestream kan volgen!