74309007
was successfully added to your cart.

TMG Squash Utrecht een gezellig toernooi met een paastintje

Afgelopen zondag hebben weer 75 TMG’ers gespeeld bij TMG Squash Utrecht. Opnieuw was het weer een erg gezellig toernooi met hier en daar ook nog een paastintje. Zo was er niet zoals normaal alleen een prijsuitreiking met TMG-loterij, maar ook een win actie de paasprijsvraag.

Paasprijsvraag

TMG’ers mochten raden hoeveel paaseieren er in een bak zaten. Voor degene die het gemist hebben! Er zaten 197 eitjes in de bak! Sam Gerrits en Jazzley Roobeek zaten het dichtste in de buurt! Maar de loting bepaalde Sam Gerrits als uiteindelijke winnaar van een JBL-speaker naar huis!

 

Mini’s

Bij de Mini’s speelde dit keer 10 TMG’ers mee! Hierdoor was de groep verdeeld in 2 poules van 5. Uiteindelijk wist Fay Karim haar plaatsing waar te maken en won goud door in de finale te winnen van Imran Farouki met 3-0. Het brons ging uiteindelijk naar Tim Veen, hij won van Thomas Pijper met 3-0. Pieter Kuilenberg ging er vandoor met de Plateprijs door in een spannende wedstrijd te winnen met 3-2 van Hugo Pijper.

Rookies

In de Rookies categorie speelde dit keer 24 TMG’ers mee. De grote verassing van deze categorie was Jurre Vermeer. Hij won in de eerste ronde van de nummer 2 geplaatste Ruby Huisman. Daarna wist hij het te maken tot de finale en won die uiteindelijk in een hele spannende strijd met 3-2 van Bram van Bemmel. Ook in de strijd om het brons was het een 5-setter. Daar wist Meike van Dalen met 3-2 te winnen van Fenna Wijman. Jamy Bomhof ging naar huis met de Plateprijs.

Beginners

Bij de beginners speelden dit keer 12 spelers mee. Hier was Evan Morris (9/12) d

e grote verrassing van het toernooi. Hij wist in de kwalificatie in een spannende wedstrijd te winnen van Aiden Vetjens met 11-13, 12-10, 11-9, 11-6. Na deze wedstrijd wist Morris door te zetten en ten koste van Ian Trouwborst en Jazzley Roobeek de finale te halen. Hier stond 2 voudig Beginners winnaar Annamaria Machalova. Machalova wist Morris af te stoppen en won met 3-1. De andere verrassing van het toernooi Robert (9/12) Lindner wist zich ook knap naar de halve finale te spelen verloor daar van Machalova maar wist met 3-1 te winnen van Roobeek voor de 3eplaats. Aiden Vetjens sloot het podium af als plate winnaar.

Gevorderden

Net als bij de Beginners is het bij de Gevorderden elk toernooi weer spannend. De vorm van de dag kan bepalend zijn en het verschil tussen alle spelers is klein. Tussen al dit squashgeweld wisten Rens Winkler (5/7) en Guido Lindner (1) de finale te halen. Voor de tweede keer die dag wist Rens Winkler met 3-1 te winnen van Guido Lindner. Mohan Steenbrink wist zijn plaatsing waar te maken door met 3-1 te winnen van Tim van de Pol voor de 3eplaats. Valentijn Hofman won de platefinale met 12-10 in de vijfde tegen Hillegom winnaar Lars van Dongen.

Elite

Bij de Elite deden weer 12 spelers mee om te strijden voor de TMG Utrecht titel. Zoals over de hele dag waren er bij de Elite ook verrassingen in het toernooi. Knut Hogervorst (4) wist verrassend met 3-1 te winnen in de halve finale van Hillegom winnaar Sebastiaan Hofman (1). Aan de andere kant van het schema was het Bjarni Kemperman die van Rowan Damming van een halve finale plaats af hield 3/2. In de halve finale trof Kemperman TMG Diesel Lars Rustenburg. Rustenburg wist met 3-1 te winnen en haalde voor de 2ekeer op rij de finale. Dit keer bleek Hogervorst te sterk. Voor plek 3 herstelde Hofman en won met 3-1 van Kemperman. Romeo Marino won de plate.

ALL Stars

De ALL Stars bleek een bijzonder toernooi met een bijzondere deelnemer. Marco van Basten speelde hier zijn eerste TMG toernooi. In de eerste ronde trof bij Super ALL Star Berry Vetjens die met 3-1 te sterk bleek te zijn voor Van Basten. De andere halve finalisten waren Ed Karim, Super ALL Star Rene Gerrits en TMG Diesel Lars Rustenburg. Karim won met 3-1 van Vetjens en Rustenburg met 3-1 van Gerrits. Voor plek 3 was het een terugkerende wedstrijd die bijna niet kan ontbreken op een TMG Toernooi Vetjens vs Gerrits. Waar Gerrits de vorige 2x won was de winst dit keer met 3-1 voor Vetjens. In de finale bleek Ed Karim de sterkste van het veld en won met 3-1 van Rustenburg.

Bekijk alle uitslagen van de TMG Utrecht

NEXT UP TMG Eindhoven 27 mei 2018!