74309007
was successfully added to your cart.

De eerste TMG-editie van 2022, dat gehouden zou worden bij Squash Utrecht, zal niet doorgaan. Dat is onderling afgesproken met de partijen.

Na de annulering van de kersteditie keken we vol energie naar het nieuwe jaar met de gedachten van het voortzetten van de TMG-toernooien. Helaas is dit nog niet mogelijk. Op vrijdag 14 januari ’22 heeft het kabinet opnieuw een persconferentie gegeven en daarbij aangekondigd dat sport van essentieel belang is voor de gezondheid. Dit heeft geresulteerd in dat er weer gesquasht mag worden, maar over de wedstrijdsport en evenementen is er nog onduidelijkheid wanneer dit wel mogelijk is.

Wij vinden het belangrijk dat het tijdens een TMG-dag niet alleen om squash draait, maar ook om gezelligheid en onbezorgdheid. Hierdoor hebben Squash Utrecht en Squash Bond Nederland samen besloten om deze TMG-editie nog niet door te laten gaan.

Wanneer het kabinet meer duidelijkheid geeft over wedstrijdsport en evenementen, zal er met jullie worden gecommuniceerd wat dit betekent voor TMG. Mochten er nog vragen zijn, dan is het mogelijk om een mail te sturen naar info@tmgsquash.nl