74309007

Afgelopen zondag, 2 oktober 2022, was de start van het nieuwe seizoen van TMG. De aftrap was bij Squash Victoria in Rotterdam met 53 blije deelnemers! Na een zomerstop stonden wij weer met volle energie op te wachten en zelfs veel nieuwe TMG’ers.

 

Mini’s

De vier jongste van het toernooi speelden in één poule met elkaar. Joris Willems was de sterkste in deze poule en wist alles te winnen. Zijn eerste overwinning in de mini’s! Devin Smit pakte over alle gespeelde games 45 punten en werd daarmee twee in de poule. En de jongste deelnemer, Oscar Elsemulder, pakte de derde plek!

Rookies

12 TMG’ers vormden de rookies in Rotterdam. Damian Smit wist overtuigend eerste te worden in zijn poule en Casper van der Meer in poule B. Beide heren hebben alles gewonnen en stonden tegenover elkaar in de finale. Het beloofde daarom een spannende finale te worden. In 4 games wist Damian te winnen en daarmee goud te behalen voor het Frans Otten Stadion. Casper behaalde een mooie tweede plek en Matteo Julian van den Burg wist de strijd om brons te winnen van Milan Wiersma.

 

 

 

 

 

 

 

Beginners

De grootste categorie in Rotterdam, maar liefst 21 beginners speelden de eerste editie van TMG. Sascha Steps stond tegenover zijn clubgenoot Dmytro Marhitych in de finale. Sascha wist met 3-1 te winnen en mocht daarmee de grootste beker in ontvangst nemen. En Luca Stolwijk wist het brons te pakken door met 3-0 van Kevin Poels te winnen.

Elite

Ik denk dat we een van de grootste elite poules hadden, maar liefst 18! Helaas hebben de nummer 1 en 2 geplaatste zich terug moeten trekken vanwege ziekte en blessure. Maar de nummer 3, Tristan Keenan, en de nummer 4, Lars van Dongen, bereikten de finale. Voor Lars was dit een thuiswedstrijd: op zijn club in de finale te staan. Na een fanatieke en spannende wedstrijd wist Tristan van Lars te winnen met 3-1 en daarmee het goud te veroveren. Lars een prachtige zilvere plek en het brons is voor Bram van den Akker. Hij wist met 3-1 te winnen van de Elite-debutant Sidney Poels.

 

Wil jij alle uitslagen (nog eens) zien? Klik op deze link.

 

 

 

 

 

 

 

Wat een geslaagde eerste editie was dit! Met leuke en spannende wedstrijden, veel enthousiaste TMG’ers, dus dat belooft veel voor aankomend seizoen. Graag willen wij de sponsoren bedanken: Dunlop Squash, MKB Media, Orange Double Dot en Baanreserveren.nl. Wij kijken erg uit naar de volgende editie op 13 november bij SVA Match Amsterdam. Je kan hiervoor nu inschrijven door op deze link te klikken.

 

Tot dan!