74309007
was successfully added to your cart.

TMG-Jeugdcompetitie 2021 van start

De kogel is door de kerk en eindelijk mogen we weer! Vorige week heeft het kabinet aangekondigd dat we jeugdcompetities mogen organiseren. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, zeker voor jeugdspelers in Nederland. het is immers zo lang geleden dat iedereen TMG heeft kunnen spelen! Als Squash Bond (TMG) zoeken we continu naar de mogelijkheden die er zijn. Daarom lanceert SBN/TMG de TMG Jeugdcompetitie. De jeugdcompetitie wordt door de korte looptijd en laagdrempeligheid deze editie net even in een ander jasje gestoken.

Doe mee!

Je kan je inschrijven samen met vrienden en speelmaatjes van je eigen club. Samen probeer je zoveel mogelijk punten voor je club te verdienen. Want als je competitie speelt, speel je voor je club.

Samen met de andere spelers van je club probeer je zo hoog mogelijk te eindigen. Hoe hoger de spelers komen, hoe meer punten ze kunnen winnen. Een overzicht volgt later deze week.

Clubranglijst & Individuele ranglijst

Na iedere speelronde tellen we de punten bij elkaar op en deel je deze door het aantal spelers van de clubs die meedoen. De club die na vier speelrondes het hoogste eindigt, wint de TMG Jeugdcompetitie!

Niet alleen voor je club kun je punten verdienen, ook als speler kun je punten pakken voor de individuele ranglijst. Zo zijn er ook prijzen voor de Most Valuable Player (MVP)  en voor het Meest Veelbelovende Talent van de competitie. Hoe je dat kunt worden hoor je aan het eind van de week.

Wat kun je winnen?

Naast de eer voor de winnaar, win je een supervette clinic van 1,5 uur bij jou op de club die wordt gegeven door een topspeler die in Nederland woont. Wie dat is, houden wij nog even geheim.

De Most Valuable Player (MVP) en het Meest Veelbelovende Talent (MVT) winnen naast een mooie beker ook een gratis deelname aan een TMG-toernooi naar keuze.

Schrijf je in!

De eerste speeldag is al op 13 juni, dus schrijf je gauw in. Bij de TMG Jeugdcompetitie gaat het inschrijven individueel en kost slechts €7,50 (€10 euro voor de Grand Final). Vermeld er wel even bij, voor welke club je speelt.

Locaties & Data

Schrijf je samen in. Vol = Vol.  Max. 50 deelnemers.

 

TMG Squash, onderdeel van Squash Bond Nederland