74309007
was successfully added to your cart.

TMG Jeugdcompetitie MAX Squash Heemskerk

Door 13 mei 2022Geen categorie

De een na laatste TMG vindt plaatst op 22 mei ’22 bij MAX Squash Heemskerk. Bij TMG staat plezier op nummer 1. Of je nu net begint met squashen of het al een tijdje doet, iedere jeugdspeler is welkom op de TMG-toernooien! Ook doe je er ook veel ervaring mee op. Meerdere wedstrijdjes spelen tegen verschillende tegenstanders. Kortom, een toernooi dat je niet wil missen. Schrijf je hier in!

De categorieën

Elite (max 20 jaar)
Gevorderen (max 20 jaar)
Beginners (max 18 jaar)
Rookies (max 18 jaar)
Mini’s (max 12 jaar)

In welke categorie schrijf jij je in voor de editie van TMG? Inschrijven kan tot en met 16 mei.

TMG Jeugdcompetitie

De TMG-teamranking is geupdated. Squash Drachten heeft de leiding met 566 punten, maar Meersquash zit er vlak achter. Zij staan op een tweede plek met maar 2 punten verschil. Ook Squash Almere zit Squash Drachten op de hielen. Met 46 punten verschil staan zij op plek brons. Alles kan nog veranderen in de aankomende twee edities. En daar kan jij samen met jouw clubgenoten verandering in brengen! Geef je met zoveel mogelijk squashvriendjes van jouw club op en doe mee met TMG in MAX Squash Heemskerk!

Competitie is er voor iedereen, voor elk niveau, dus ook voor jou! Wedstrijden spelen is gezellig, je leert ervan en je speelt voor jouw club. Doe mee en sluit je aan bij een team! Zo ziet de TMG Jeugdcompetitie eruit.