74309007

Helaas waren en te weinig aanmeldingen om een volledige competitie te draaien, maar daarom lanceert SBN samen met TMG weer de TMG- Jeugdcompetitie! Vorig jaar heeft dit ook al plaatsgevonden en dat werd goed ontvangen. MeerSquash Hoofddorp werd uitgeroepen tot winnaar, maar daar kan jij samen met jouw club verandering in brengen!

Wat gaan we doen?

Samen met jouw vrienden en speelmaatjes kan je deelnemen aan de aankomende TMG edities. Het belangrijkste is, dat jij voor jouw club gaat spelen! Tijdens de TMG edities kan jij punten verdienen en na iedere editie tellen we alle punten van jouw club bij elkaar op en delen we door het aantal spelers van jouw club die meedoen. Na de laatste TMG editie, The Grand Final, komt er een club uit die het hoogst eindigt en wint de TMG Jeugdcompetitie!

Belangrijk! Je verdient niet alleen punten voor jouw club, maar ook als speler kun je punten pakken voor de individuele ranglijst en zijn er mooie prijzen te winnen.

TMG editie Wanneer
SquashTime Eindhoven 16 april*
Max Squash Heemskerk 22 mei
Grand Final, Frans Otten Stadion 26 juni

 

*Dit is een super gave editie, want tijdens deze editie vindt ook het EK <19 plaats. De beste jeugdspelers uit Europa komen naar Nederland. Ook onze eigen toppers doen mee. Kom jij ons Nederlands Team aanmoedigen en tegelijk ook TMG spelen?

Hoe kan jij meedoen?

Schrijf je samen met jouw vrienden en speelmaatjes in voor de aankomende TMG toernooien. Dit  kan via deze link. Hoe hoger jij komt, hoe meer punten je kan winnen voor jouw club en dus de TMG Jeugdcompetitie wint! Dus de aankomende TMG edities speel jij dus voor jouw club.

Wat kan je dan winnen?

Vorig jaar heeft MeerSquash een gave clinic gewonnen van een speler van het Nederlands Team, maar wat je dit jaar kan winnen houden we nog even geheim en onthullen we volgende week!

Niet alleen een teamprijs kan je winnen. Ook zijn er ook prijzen voor de Most Valuable Player en voor het Veelbelovende Talent van de competitie te winnen. Genoeg reden om deel te nemen aan de TMG edities!

Schrijf je nu in!

De eerst volgende TMG editie is 16 april in Eindhoven, dus schrijf je snel in! Bij de TMG gaat het inschrijven wel individueel en kost slechts 12,50! Geef daarbij goed aan voor welke club je speelt!