74309007

TMG Hillegom daadwerkelijk een feestje!

Afgelopen zondag 18 april hebben maar liefst 74 TMG’ers gestreden om de bekers bij TMG Hillegom. Normaal gesproken proberen we van elk TMG toernooi een feestje te maken, maar dit keer was dat toch wel erg goed gelukt! Er waren namelijk ook nog eens 3 jarigen op 18 maart. Quinten van Es, Sebastiaan van den Burg en Lars Rustenburg vierden hun verjaardag bij TMG! Met wat kleine lekkernijen en gezang is het feestje dan ook goed geslaagd. Daarnaast zijn er in totaal 176 wedstrijden gespeeld!

Mini’s

Bij de Mini’s waren dit keer 12 spelers aanwezig. Zij werden uiteindelijk verdeeld in 2 poules, beide poules waren erg spannend! Uiteindelijk wisten de nummer 1 en 2 geplaatsten zich te plaatsen in de finale, dit waren Levi Visser en Fay Karim. Voor het eerst dit seizoen wist Fay Karim zich te kronen tot winnaar van de Mini’s! Tim Veen en Boris Metaal speelden om de 3e plaats. Tim Veen wist deze wedstrijd te winnen met 3-1 en ging er dus gelijk vandoor met een beker op zijn eerste TMG toernooi! De plate werd gewonnen door Youri Wouda.

Rookies

Bij de Rookies zijn dit toernooi toch wel heel wat verassingen geweest. Kieran Berden was toch wel de grootste verassing van het toernooi. Hij plaatste zich voor de finale tegen Meike van Dalen. Kieran won op zijn weg naar de finale van Dave Kuiper, Bram van Bemmel en Tristan Keenan. Meike won in een hele spannende halve finale met 3-2 van Yago Daniel Origel Koers. Uiteindelijk ging Meike er met de winst vandoor! De strijd om het brons werd opnieuw bepaald in een 5-setter. Tristan wist nipt te winnen van Yago. De plate ging naar de Duitse Niklas Pantazidis.

Beginners

Bij de Beginners lag het niveau dit toernooi erg hoog! Hier wist de nummer 1 geplaatste Annamaria Machalova zich te plaatsen voor de Finale. De andere finalist Milan Roks wist in zijn halve finale Aiden Vetjens uit te schakelen die liet zien goed in vorm te zijn. De finale werd uiteindelijk nog een 5-setter die Annamaria uiteindelijk won met 14-12 in de 5e game! Dat noem je nog eens een finale! Aiden Vetjens won het brons nadat hij met 3-0 won van Robert Lindner. Quinten Verkaik won de plate.

Gevorderden

Bij de Gevorderden waren dit keer 5 spelers aanwezig. Zij speelden in een poule. In een spannende finale tussen Guido Lindner en Lars van Dongen lieten de jongens zien dat ze zeer aan elkaar gewaagd zijn. Dit keer ging Lars er met de winst vandoor na een 3-1 overwinning. Mohan Steenbrink werd netjes 3e en Valentijn Hofman nam de plate prijs mee naar huis.

Elite

Bij de Elite speelde Sebastiaan Hofman en de jarige Lars Rustenburg de finale. Sebastiaan liet zien goed in vorm te zijn en won deze wedstrijd met 3-1. Rowan won uiteindelijk het brons nadat hij 3-1 won van Sam Gerrits in een spannende pot (11-7, 13-11, 10-12, 11-9). Hjalmer Mols won de plate op zijn allereerste toernooi bij de Elite!

All Stars

In het teken van fun en plezier bij de All Stars speelde Tom Lucas voor het eerst TMG toernooi mee. Hij wist de finale uiteindelijk te winnen van Ed Karim. Nadat Lars Rustenburg de finale van de Elite had gespeeld ging hij gelijk door met de strijd om het brons bij de All Stars. Hij kwam 2-0 achter maar wist toch nog met 3-2 te winnen van Rene Gerrits.

Wij willen alle winnaars feliciteren met hun prijzen! Elcke Mols en Bram van Bemmel hebben nog een analyse gemaakt over de wedstrijden waaruit kwam dat meer dan 50% van de wedstrijden 4- of 5-setters waren! Dit geeft alleen maar aan hoe erg jullie aan elkaar gewaagd zijn!

We hopen jullie snel weer te zien op het volgende TMG toernooi bij Squash Utrecht op 8 april! Tot dan!