74309007

TMG in Eindhoven met Brabantse gezelligheid!

Vandaag heeft het een na laatste TMG-toernooi plaatsgevonden bij Squashtime Eindhoven. Ondanks de hoge temperaturen was het weer een zeer geslaagd toernooi! Met 49 deelnemers is er hard gevochten voor de bekers en TMG Ranking.

TMG Topper
De eerste prijs die wordt uitgereikt bij alle TMG toernooien is de TMG Topper. Dit keer was dat Erica Blonk! Erica is er dit seizoen bijna altijd bij geweest en is zeer sportief naar haar mede-TMG’ers! Gefeliciteerd Erica!

Mini’s
In de jongste categorie van de dag waren dit keer 4 inschrijvingen, zij zaten dan ook met zijn allen in een poule van 4. Fay Karim liet opnieuw zien dat de TMG Ranking helemaal klopt en won ook dit toernooi. Youri Wouda verloor alleen 1 wedstrijd van Fay en werd uiteindelijk knap 2e. Nummer 3 van de mini’s van Tim Veen en de Plate Winnaar was dit keer Lars Kaasjager.

Rookies
Deze keer waren er 10 Rookies aanwezig in Eindhoven. Zij speelden in 2 poules van 5, en hadden daarna de finales. Bram van Bemmel speelde de finale tegen Meike van Dalen. Dit bleek een terechte finale aangezien het een 5-setter was, dit keer was het 3-2 voor Bram. Teun de Bruijn speelde een spannende pot tegen de Duitse Niklas Pantazidis, hij kwam 2-0 achter maar won uiteindelijk 3-2 en won het brons. Charles Knops won de plate.

Beginners.
Bij de beginners was een iemand de grote verassing, dat was Milan Roks. Hij wist in de eerste ronde al te winnen van de nummer 2 geplaatste Ian Trouwborst, en daarna ook nog met 3-2 van de nummer 1 geplaatste Annamaria Machalova. Jazzley Roobeek won met 3-1 van Jack van Drongelen in de strijd om het brons en Raven Steenbrink won de plate.

Gevorderden / Elite
De gevorderden en elite waren dit keer samengevoegd tot een uitspeelschema van 16. Frank Goossens kwam voor het eerst dit seizoen in actie nadat hij terug is gekomen vanuit een mooie ervaring in Amerika. Frank won in een mooie finale met 3-1 van Luke Stauffer. De Jongens uit Maastricht speelden uiteindelijk tegen elkaar, Pieter de Loos en Jerry Bisschops. Pieter won dit keer met 3-0. De plate ging naar Romeo Marino.

Bij de gevorderden werd Guido Lindner eerste, Mohan Steenbrink tweede en Lars van Dongen derde.

All Stars
De All Stars speelde in een uitspeelschema en uiteindelijk was Ed Karim de beste. De klassiekers Berry Vetjens en René Gerrits speelden natuurlijk ook weer een 5-setter tegen elkaar. Dit keer won René met 3-2. Berry werd 3e.

Dit was het een na laatste TMG toernooi. We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op het allerlaatste TMG toernooi in Amsterdam op 24 juni! Hier zullen wij het 7,5 jaar jubileum van TMG vieren! Dit wil jij toch ook niet missen? Schrijf je nu alvast in!