74309007
was successfully added to your cart.

TMG DPD Beverwijk met 57 deelnemers een gezellige dag!

Afgelopen zondag was weer het allereerst TMG DPD toernooi van 2019. Dit keer was TMG te gast bij MAX & Wellness Beverwijk. Het was een drukke dag met maar liefst 57 deelnemers! Met veel lange wedstrijden, een gezellige sfeer en veel deelnemers kunnen we toch wel concluderen dat het een geslaagd toernooi was!

Mini’s
Lars Kaasjager wist zijn plaatsing waar te maken en werd kampioen van de Mini’s door al zijn wedstrijden van het toernooi met 3-0 te winnen, zo ook in de finale won hij in 3-games van Luuk van den Akker. De wedstrijd voor het brons was spannend, Matteo van den Burg won de eerst game met 11-2 van Jaden Dally, maar Jaden kwam terug en wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 3-1 en pakte daarmee een podiumplek. De Plate ging naar Sascha Steps.

Rookies
Bij de Rookies waren heel wat verrassingen in Beverwijk. Zo werd de nummer 1 geplaatste Fenna Wijman al uitgeschakeld in de kwartfinale door Bram van den Akker. Bram verloor nipt in de halve finale van de andere grote verrassing van het toernooi, Anouck Kooij. Anouck wist hierdoor de finale te bereiken. Zij speelde tegen Erica Blonk. Het bleek een echte finale met enorm veel spanning, bij een stand van 2-2 kwam Erica op 10-3 (matchball) maar toch kwam Anouck terug en won uiteindelijk de wedstrijd met 3-2! Wat een comeback! Bram van den Akker won de strijd om een brons van Alister Morris met 3-1. De plate werd gewonnen door Melanie Vernooij.

Beginners
De Beginners was een erg sterke categorie dit keer met minstens 7 mogelijke winnaars. Victor Santos de Freitas was in Beverwijk de sterkste door met 3-0 te winnen van Aiden Vetjens in de finale. De bronzen medaille ging verrassend naar Brian Daalhuizen, hij won met 3-1 van Evan Morris. Plate winnaar werd Jasper Herni.

Elite
De Elite en Gevorderden waren dit keer samengevoegd. Zoals van tevoren verwacht werd de finale gespeeld tussen Knut Hogervorst en Bjarni Kemperman. Knut bleek meer in vorm, hij won gemakkelijk met 3-0 van Bjarni. Knut werd hierdoor kampioen in eigen huis! De strijd om brons ging tussen de Larsen! Lars Rustenburg won na een spannende 5-setter van Lars van Dongen. De hoogst geëindigde Gevorderden speler was Ian Trouwborst. Hij won in de laatste wedstrijd met 3-1 van Annamaria Machalova. Milan Roks werd 3e.

All Ladies & All Stars
De categorie waar de volwassenen mee kunnen doen was ook weer geslaagd. Met elke categorie een poule van 4 spelers. Floor van den Akker en Lars Rustenburg bekroonden zich tot kampioenen van de All Ladies en All Stars in Beverwijk.

Wij hebben weer genoten van het eerste TMG DPD Toernooi van dit jaar, wij hopen jullie ook! Zonder sponsoren zou dit natuurlijk nooit lukken! Bij deze willen we DPD Pakketservice, Dunlop, Baanreserveren.nl en MKB Media bedanken voor hun steun! Wij hopen jullie allemaal weer te zien op 31 maart bij TMG DPD Houtrust in Den Haag! Tot dan!