74309007
was successfully added to your cart.

TMG DPD Alphen voor het tweede jaar op rij een succes met 73 deelnemers!

Afgelopen zondag was alweer het 3eTMG DPD toernooi, met daarbij ook het SBN Selectie Evenement, bij Nieuwe Sloot in Alphen aan de Rijn. Met 73 deelnemers en veel nieuwe spelers in de jongste categorieën kunnen we positief terugkijken naar dit evenement!

Mini’s
Maar liefst 14 Mini’s waren dit keer aanwezig! Wat mooi om te zien dat er zoveel jonge deelnemers waren! De Duitse Oleksii Bielikov speelde voor het eerst TMG en was meteen de sterkste van de Mini’s, hij won in de finale van de nummer 1 geplaatste Tim Veen. Tobias Harris wist te winnen van Jaden Dally in de wedstrijd om de 3eplek. De plate ging naar Lars Kaasjager.

Rookies
De underdog bij de Rookies was dit toernooi de uit Amsterdam afkomstige Thimo Koppelman. Thimo won al zijn wedstrijden met 3-0, ook in de finale tegen de Duitse Niklas Pantazidis. Isjah van der Kooij en Fenna Wijman speelden opnieuw tegen elkaar, dit keer voor plek 3, Isjah wist deze wedstrijd te winnen met 3-1 en won hiermee het brons. Thomas Pijper won de plate.

Beginners
Er werd bijna geen enkele wedstrijd van 3 games gespeeld bij de Beginners, bijna elke wedstrijd was een 4- of 5-setter. Robert Lindner wist al in de eerste ronde de nummer 1 geplaatste Ian Trouwborst uit te schakelen in een 5-setter. Robert kwam daarna in de finale tegen Jack van Drongelen. Het is altijd een strijd tussen deze twee, deze keer won Jack met 3-1 en pakte hiermee het Goud. Quinten Verkaik won met 3-1 van Victor Santos de Freitas in de strijd om de 3eplaats. De plate werd gewonnen door Jasper Herni.

Elite Jongens <17
Dit TMG DPD toernooi werd ook weer gezien als een SBN Selectie toernooi. Bij de Elite Jongens <17 was de Duitse Yukhym Bielikov 1edoor in de finale te winnen met 3-0 van Guido Lindner. Jesse van der Toon won in een spannende 5-setter van Daan Bosse.

Elite Meisjes
Bij de Elite Meisjes speelden 4 meiden in een poule. Gabi Fritsche wist net als op haar vorige selectie toernooi haar plaatsing waar te maken en pakte de eerste plek door met 3-1 te winnen van Lianka Radzyminski. Catlyn van Maas de Bie was dichtbij een upset, ze stond 2-0 voor tegen Lianka maar verloor de opvolgende games. Catlyn werd uiteindelijk 3edoor te winnen van Emme-Lotte Boon.

Elite Jongens <23
Tom Schreurs wist bij de Elite Jongens <23 zijn plaatsing meer dan waar te maken door al zijn wedstrijden te winnen met 3-0. In de finale won Tom met 3-0 van de nummer 2 geplaatste Luke Stauffer. De strijd om het brons was enorm spannend. Stan Al stond 2-1 voor tegen Rowan Damming, maar Rowan liet opnieuw zijn doorzettingsvermogen zien en won uiteindelijk met 11-9 in de 5egame en pakte daarmee brons.

All Ladies
Natuurlijk waren de TMG All Ladies, ofwel TMG Moeders, ook weer van de partij! Dit keer was Floor van Akker het sterkste. Henske Mols werd 2een Karin Monsma-Veen werd 3e. Vertel het door aan jouw moeder en laat haar ook meedoen! De dames spelen vooral om de gezelligheid!

 

Al met al vonden wij het weer een heel leuk toernooi! Wij willen alle TMG’ers weer bedanken en natuurlijk de ouders voor het brengen, zonder hen is het niet mogelijk! Daarnaast willen we ook al onze sponsoren bedanken: DPD Pakketservice, Dunlop, MKB Media & Baanreserveren.nl!

Wij hopen jullie allemaal weer te zien op het leukste TMG toernooi van het jaar, de TMG DPD Kersteditie! Met welke kerstoutfit kom jij naar dat toernooi? Tot dan!!