74309007

TMG Beverwijk 16/17 groot succes!

Zondag 20 november was TMG te gast bij Max Sport & Welness Beverwijk voor de eerste Mini serie van dit seizoen.

Mini’s
Bij de Mini’s streden zondag een stuk meer squashers mee dan tijdens het vorige toernooi, vijf nieuwe deelnemers in deze categorie. De nieuwkomers lieten meteen van zich horen. Dat was ook te zien in de uitslag want in de top 4 staan 3 nieuwe squashers.

De wedstrijd om de eerste plaats ging tussen Melvin Vertogen en Victor Santos De Freitas. Nieuweling Melvin won de wedstrijd in 4 games en kreeg zo zijn eerste punten. De strijd om de derde plek ging tussen twee andere nieuwelingen: Gijs Minne en Levy Broerse. Gijs won de wedstrijd in 3 games en stond bij zijn eerste Mini toernooi meteen op het podium.

Rookies
Voor de Rookies was het weer een drukke dag die werd afgesloten door de twee sterkste squashers van het toernooi. Jesse Swaager en Annamaria Machalova speelde het hele toernooi ijzersterk en stonden daarom terecht in de finale. Annamaria wist de wedstrijd in 3 games te winnen en pakte haar tweede toernooi winst dit seizoen.

Patrick Kooij won van Chloe van Kats die het vorige toernooi van TMG nog had gewonnen. Patrick werd daardoor derde en Chloe vierde.

Beginners
In de categorie Beginners was er één squasher die met veel overtuiging het toernooi won. Zijn naam is Romeo Marino. Hij won het toernooi zonder een game te verliezen en versloeg Lars van Dongen in de finale. Heel knap!

De wedstrijd om plek 3 was veel spannender. Mats Beentjes en Thomas Shebata maakten er een hele mooie wedstrijd van waar 5 games voor nodig waren. Mats won waardoor Thomas vierde werd.

Gevorderden
Ook bij de Gevorderden was er een squasher die het toernooi won zonder een game te verliezen. Kevin Eenjes heeft deze knappe prestatie neergezet door in de finale te winnen van nummer 1 geplaatste Bas van Wijck.

Damian Verkaik en Jesse van der Toorn maakte het spannend in de wedstrijd om de derde plaats. Toch wist Jesse van nummer 2 geplaatst Damian te winnen waardoor hij voor het eerst op het podium stond.

Felicitaties aan alle winnaars! Hopelijk zien wij jullie bij het volgende TMG toernooi op 18 december bij Victoria Rotterdam!