74309007

TMG na 3 jaar terug bij Squash Zwolle met 62 deelnemers!

Afgelopen zondag was het alweer zover, het volgende TMG DPD toernooi stond weer op de kalender. Het tweede TMG DPD toernooi van het seizoen vond plaats bij Squash & Cardiofit Zwolle. Met 62 deelnemers en een hele gezellige sfeer was het een geslaagde dag.

Rookies
Dit toernooi viel op omdat er weinig jonge spelers waren. Zo waren er maar 4 Rookies. Dit maakte het echter niet minder spannend. Isjah van der Kooij wist deze categorie op zijn naam te zetten door met 3-0 te winnen van de nummer 1 geplaatste Fenna Wijman. Deze twee hebben altijd spannende wedstrijden, maar dit keer was Isjah de sterkste. Fay Karim en Erica Blonk speelden om het brons. Fay Karim liet zien vooruitgang geboekt te hebben door een game te winnen, maar Erica trok de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe.

Beginners
De sterke Beginners categorie bestond uit 14 spelers. Er was dit keer een kersverse Beginners kampioen, Aiden Vetjens was hier de sterkste. Aiden won in de halve finale van de nummer 1 geplaatste Ian trouwborst en won uiteindelijk in een enorm spannende finale met 3-2 van Robert Lindner. Om het brons werd nog gevochten, Ian Trouwborst en Jack van Drongelen haalden het beste in elkaar naar boven. Jack kwam 2-0 voor maar Ian vocht terug en het werd 2-2. De beslissende game ging naar Jack en hij pakte daarmee de 3eplek. De plate ging naar Wesley Chan.

Gevorderden
De Gevorderden werd dit keer vertegenwoordigd door 6 TMG’ers. De finale ging uiteindelijk tussen ‘thuisspeler’ Tim van de Pol en Lars van Dongen. Tim won de eerste game knap met 11-4. De games die daarna volgenden waren steeds heel dicht bij elkaar. Uiteindelijk wist Lars deze games toch naar zich toe te trekken en won uiteindelijk met 3-1. Feline Posdijk pakte de 3eplek nadat Daan Bosse helaas moest opgeven. Plate ging naar Milan Roks.

Elite <17
De Elite <17 zou vooraf gezien al een spannende categorie gaan worden, niks bleek minder waar. Jerry Bisschops wist hier zijn goede vorm te laten zien en schopte het zonder gameverlies tot de finale. In de finale tegen de nummer 1 geplaatste Rowan Damming kwam Bisschops 2-0 voor maar Damming liet zoals altijd zijn vechtlust zien en kwam knap terug. De stand werd 2-2, de beslissende game ging uiteindelijk naar Jerry en hij won daarmee de Elite <17. Sam Gerrits werd 3edoor met 3-0 te winnen van Romeo Marino, die een goed toernooi speelde in Zwolle.

Elite Meisjes
De Elite Meisjes categorie bestond dit keer uit een poule van 4 meiden. Gabi Fritsche liet net als in Almere zien dat ze in vorm is. Gabi won de Elite Meisjes categorie zonder gameverlies. In de Finale stond Gabi tegen de thuisspeelster Daniek Krukkert. Daniek werd uiteindelijk 2e. De strijd om de 3eplaats ging tussen Lianka Radzyminski en Catlyn van Maas de Bie, dit werden spannende games maar Lianka won uiteindelijk met 3-1.

Elite <23
Bij de Elite <23 waren dit keer een aantal verrassing. Zo won Luke Stauffer in de halve finale van de nummer 2 geplaatste Tom Schreurs en kon hij dit doorzetten door ook de finale te winnen van Henrico van der Vegt. Dit werd nog wel een hele spannende partij, maar Luke won uiteindelijk met 3-2. Tjeu Dubbeldam won uiteindelijk het brons door met 3-0 te winnen van Tom Schreurs.

All Stars & All Ladies
De All Stars en All Ladies waren dit keer druk bezet mede door alle thuisspelers en -speelsters van Squash Zwolle. De bezetting in de categorieën was daarmee ook erg sterk. Hessel Reekers en Clarissa Kleinhuis gingen er uiteindelijk met de winst vandoor.

Wij willen iedereen weer enorm bedanken voor de leuke dag, wij hebben ervan genoten en wij hopen jullie ook! We hopen jullie allemaal weer te zien bij het volgende TMG DPD toernooi bij Squash Alphen op 25 november. Tot dan allemaal!

Daarnaast nogmaals dank aan onze sponsoren DPD NL, Dunlop, MKB-Media en Baanreserveren.nl