74309007
was successfully added to your cart.

Sam Swaager, Jorrit Damming, Hjalmer Mols, Bjarni Kemperman & Frank Goossens winnen TMG Eindhoven!

Mini’s

Bij de Mini’s waren er weer vijf deelnemers die met elkaar de strijd aan gingen. Verspreid over heel het land kwamen deze vijf deelnemers uit, Wijk bij Duurstede, Eindhoven, Hoofddorp, Rotterdam en Beverwijk. Het was uiteindelijk de beverwijkse Sam Swaager die er met het goud vandoor ging. Elcke Mols won zilver en Rotterdammer Maged Maged was de trotste winnaar van het brons. Vervolgens ging het tussen Fenna Wijman en Wessel Overdijk voor de plate prijs. Het was uiteindelijk Fenna die als trotse winnares de plate medaille om haar nek kreeg.

Rookies

De rookies was wederom weer de grootste categorie van de dag met 21 deelnemers. De halve finale plekken werden bereikt door Quinten Verkaik, Merijn van Geffen, Aiden Vetjens en Jorrit Damming. Beide wedstrijden werden in meerde games beslist Quinten 3-2 Merijn en Jorrit 3-1 Aiden. Voor plek drie werd het wederom spannend maar wist Merijn van Geffen met 12-10 in de vijfde de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. De finale werd overtuigend beslist door Bosschenaar Jorrit Damming 3-0. De plate prijs was dit keer voor Jasper Singerling.

Beginners

Met 20 deelnemers aan de start van het toernooi deden de beginners niet veel onder voor de Rookies. Bas van Wijck wist als 5/8 geplaatste verrassend genoeg de finale te bereiken en wist het daar Hjalmer Mols knap lastig te maken. Drie van de vier games werden beslist met maar twee punten verschil. Toch was het Hjalmer die aan het langste eind trok 3-1. Damian de Moor en Valentijn Hofman speelde eveneens een spannende wedstrijd met veel close games. Hier werd het de wedstrijd in het voordeel beslist van Damian de Moor 3-1. De Amsterdammer Romeo Marino mocht zich de trotse plate winnaar noemen.

Gevorderden

Bij de gevorderden was SVA’er Bjarni Kemperman de gedoodverfde favoriet. Kemperman liet zich in de poule fase nog even verrassen door Lianka Radzyminski die de openingsgame won. Vervolgens herpakte Kemperman zich door de rest van zijn wedstrijden met 3-0 in zijn voordeel te beslissen en daarmee TMG Kampioen van Eindhoven te worden. De andere halve finalisten waren Sam Gerrits, Damian Verkaik en Rowan Damming. Rowan werd tweede. Sam die eerder die dag nog verloor van Damian met 3-2 wist nu wel te winnen en werd derde 3-0. Carlijn de Zwijger wist de plate te winnen.

Elite

Ook bij de Elite was er een gedoodverfde favoriet. Dit keer was het Amsterdammer Frank Goossens. Frank moest zich tijdens dit toernooi goedwapenen tegen het Maastrichtse geweld. Frank wist namelijk de TMG Eindhoven op zijn naam te schrijven maar de rest van het podium werd gevuld door Maastrichtenaren. Pieter de Loos won voor het brons van Megan van Drongelen, Jerry Bisschops verloor in de finale van Frank. En Lars Wolfs wist de plate te winnen.

Op het eind was het aan Frank om te speechen. Tijdens deze speech benadrukte Frank nogmaals hoe belangrijk het is om het plezier in het spelletje te houden en dat hij genoten had van de wedstrijden die er gespeeld waren. Frank wist het zeker en maakte dan ook de quote: ’Squash: That’s My Game’

ALL Stars

Ook de ALL Stars speelde weer een balletje mee. Het was Berry Vetjens die vriend en vijand versloeg en nummer 1 werd. Hij won in de finale van Eddy Groenewold. Rene Gerrits en Ernst Steenbrink speelde voor de derde plek Rene wist dit te winnen met 3-0 en ontving samen met plate winnaar Han de Loos een heerlijke fles wijn.

TMG heeft nog vier evenementen dit seizoen! De TMG Talent Training bij Squash Utrecht op 16 april, helaas zitten de trainingen al vol! MeerSquash Trophy op 1 mei de Grand Final in het Frans Otten Stadion en als afsluiter het TMG Kamp bij Squash Time Eindhoven.