74309007
was successfully added to your cart.

Speler van de maand September: Bram van Bemmel

Bram van Bemmel is verkozen tot speler van de maand september. Gefeliciteerd Bram! Bram van Bemmel is de TMG Rookie kampioen van 2017-2018 en wist bij het eerste TMG toernooi in Houtrust voor het eerst de Beginners te winnen. Naast dat Bram sportief heel goed vooruit gaat en ieder jaar weer betere resultaten boekt op TMG is Bram ook een hele leuke speler op de baan en is hij sportief naar zijn tegenstander, Chapeau Bram hou dit vol! Omdat Bram speler van de maand september is stelde wij hem een aantal vragen!

1. Je bent heel goed uit de startblokken gekomen dit seizoen met meteen winst bij TMG DPD Houtrust! Wat heb je gedaan deze zomer om fit de zijn?

In de vakantie heb ik in de bergen gewandeld, ik heb het junior junkie squash kamp gedaan, een paar keer getraind en verder niet zoveel eigenlijk. Na de vakantie ben ik weer meer gaan trainen. Verder heb ik twee andere toernooien gedaan.

2. Je was ook aanwezig bij de DPD Open 2019 begin dit jaar! Wat vond je het leukste aan dit toernooi?

Dat de squashbaan in de sorteer-hub/magazijn van DPD was gebouwd.  Leuk vond ik dat je tijdens het toernooi langs en onder de sorteermachines liep.

3. Wie is je grootste squash idool en waarom?

Mijn grootste squash idool is James Willstrop.  Ik heb hem een keer bij een demo-wedstrijd bij mijn club Sportcity Leiden ontmoet. Ik heb toen ook met Willstrop gesquasht. Hij speelt al heel lang heel goed.

4.Wat vind je nog meer leuk om te doen naast squashen?

Met vrienden ‘s avonds naar buiten gaan

5. Wat is je doel voor dit TMG seizoen?

Eerste worden bij de Beginners of als het goed blijft gaan dan door naar de Gevorderden.