74309007

TMG Speler van de Maand April: Aiden Vetjens

TMG Speler van de maand! Dit is de speler die in die maand mooie resultaten heeft behaald of iets goeds heeft gedaan voor onze sport. Deze TMG’er heeft dan goede prestaties geleverd of iets goeds gedaan voor de sport. In de eerste week van elke maand maken wij de winnaar bekend van de afgelopen maand. Stan Al en Lianka Radzyminski gingen al voor! De TMG speler van de maand april is geworden: Aiden Vetjens! Aiden is vrijwel altijd van de partij bij TMG toernooien en speelt met veel plezier. In april is Aiden tweede geworden op de Luxembourg Junior Open BU13 als tienjarige! Wat een mooie prestatie Aiden! Wij hopen Aiden nog veel seizoenen te zien bij TMG!

Wij hebben Aiden wat vragen gesteld! Lees hieronder het interview!

1: Wie is je grote held? En waarom?

Mijn grote held is denk ik Cameron Pilley. Hij heeft heel lang bij mijn trainer Carl getraind en hij kan heel goed squashen en héél hard slaan

2: Wat vind je zo leuk aan TMG?

Bij TMG kun je tegen kinderen van je eigen sterkte squashen. En ook na de wedstrijd kun je lekker met elkaar spelen. Hoef je niet steeds met volwassenen op de baan te staan.

3: Welk resultaat ben je tot nu toe het meest trots op?

Ik ben het meest trots op mijn 3e plaats dit jaar bij het NK <13. Daar moest ik tegen allemaal heel goede tegenstanders en dat waren moeilijke wedstrijden, maar het ging heel goed.

4: Wat is het eerste waar je aan denkt bij: Squash?

Ik denk dan aan toernooien spelen en lekker spelen met kinderen. Dus ik hoop dat TMG nog heel lang doorgaat. Verder zou ik graag willen dat nog meer mensen gaan squashen en dat squash groter wordt, zodat je het ook op TV kunt kijken.

Gefeliciteerd Aiden! Aiden is al ingeschreven voor TMG Eindhoven op 27 mei! Schrijf je nu snel in!