74309007
was successfully added to your cart.

ROAD TO DPD OPEN PART 2: TMG Clinic’s

Volgende week dinsdag barst het squashgeweld los in Amsterdam. Het was even wachten maar op 26 september 18:00 wordt dan eindelijk de eerste bal geslagen in het Frans Otten Stadion. Vorige week vertelde we jou meer over de deelnemers in part 1 

In het tweede deel van deze rubriek introduceren we de TMG Clinic’s. Tijdens deze Clinic’s heb je de kans om van dichtbij kennis te maken met internationale wereldtoppers. En zelfs een balletje met ze te kunnen slaan!

Voor een uur lang krijg je de tips en tricks aangeleerd van een deelnemer van de DPD Open! Per clinic kunnen maar maximaal 12 deelnemers aan meedoen om ervoor te zorgen dat er voldoende aandacht is voor jou!

De Clinic’s zijn van dinsdag tot en met vrijdag 2 keer per avond. De eerste sessie is van 19:00 tot 20:00 en de tweede sessie van 20:00 tot 21:00. Opgeven kan via www.tmgsquash-psa.nl wees er snel bij want vol is vol. Deelname voor een Clinic kost €15,- per clinic p.p. Schrijf je snel in want vrijdag 22 september sluit de aanmelding.

TIP! Ben je een deelnemer van een TMG Clinic? Kom dan wat eerder naar het Frans Otten Stadion vanaf 18:00 beginnen de wedstrijden tot en met 21:00. Voor of na jou clinic kun je dan genieten van absoluut topsquash! Entree voor de wedstrijden is gratis!

Andere Side Events

Kan je niet meedoen aan een clinic maar wil je wel zelf squashen tijdens de DPD open?

In het weekend is het wederom vol met activiteiten voor de recreanten squasher. Op zaterdag zijn er zelfs twee toernooien de SBN NK Masters en de TMG Dubbel. Op zondag wordt er weer fanatiek gespeeld tijdens de TMG Levels (A-B-C-D). De organisatie zal er voor zorgen dat de side evenementen wedstrijden klaar zijn voordat de PSA wedstrijden beginnen zodat je alle tijd hebt om te genieten van topsquash!

Benieuwd naar andere delen van deze blog lees hier deel 1.