74309007

Paas-TMG in Eindhoven

Door 19 april 2022Geen categorie

Op zaterdag, 16 april, vond de TMG paaseditie plaats in Eindhoven. Het was een bijzondere dag, want deze editie werd gespeeld tijdens het Europees Kampioenschap <19 Teams. Verschillende Europese landen zijn afgereisd naar Eindhoven om daar het beste team van Europa te worden. Ook Nederland deed mee! Na de laatste wedstrijd kleurde de tribune oranje met jeugdspelers en konden we als afsluiter naar teamNL kijken.

Mini’s
Ook deze editie hebben we weer een mini’s-poule! Vijf fanatiekelingen gingen de strijd met elkaar aan, maar er is er maar één die de poule kan winnen en dat is Amin Askar! Milan en Lara hebben het Amin niet gemakkelijk gemaakt. Beiden zorgden zij ervoor dat de wedstrijd werd beslist in vijf games, maar Amin wist haar hoofd koel te houden en zo de overwinning binnen te slepen. Dit betekent 2/2, want dit is de tweede keer dat zij meedoet aan TMG en ook de tweede keer dat zij er met de winst van doorgaat!

De tweede plek is voor Milan Wiersma en plek drie is voor Lara Berntsen.

Rookies
Bij de rookies is de nummer drie geplaatste Max Berntsen de grote winnaar! Hij heeft alle wedstrijden gewonnen en maar één game tegen gehad.

Haliem Askar heeft een tweede plaats behaald en Joeri Leeijen is derde geworden!

C-beginners
Voor de beginners was het weer een drukke dag. Zij waren namelijk ook dit keer weer de grootste categorie! De dag werd afgesloten met de twee sterkste squashers van dit toernooi, namelijk Tim Veen en Sidney Poels. Geen onbekende finale en al helemaal geen onbekende wedstrijd voor deze twee. Ook nu eindigden de wedstrijd in vijf games met de winst voor Sidney en dat zorgde voor een tweede toernooi overwinning dit seizoen!

Elite
Met acht sterke deelnemers in deze categorie wisten Daan Bosse en Lars van Dongen ook hier in Eindhoven de finale te behalen om wederom te kijken wie er op dat moment het sterkste was. Ook in Eindhoven wist Daan de winst binnen te halen met 3-1. Robert Lindner won van Brian Daalhuizen en bereikte daarmee de derde plek.

TMG Topper
Dat is Jules Vinck! Omdat het Belgische team ook meedeed aan het EK <19 Teams, hebben wij de jeugd van België ook uitgenodigd om deel te nemen aan deze editie. Jules is de enige die vanuit België afgereisd is naar Nederland en dat verdiend natuurlijk een prijs, namelijk de TMG Topper prijs!

Volgende editie
De volgende editie staat gepland op 22 mei bij MAX Heemskerk. Ben jij daarbij? Schrijf je hier direct in en dan zien we elkaar op de 22ste!