74309007
was successfully added to your cart.

IJzersterk deelnemersveld DPD Open Squash

De nummers één van de wereld, Raneem El Welily en Ali Farag, voeren een ijzersterk deelnemersveld aan tijdens de DPD Open Squash 2019 dat van 9 t/m 14 april 2019 plaatsvindt in Nederland.

In het damestoernooi heeft de volledige top-10 zich ingeschreven voor het nieuwe PSA World Tour Gold evenement dat gespeeld wordt op een volledig glazen squashbaan in het hoofdkantoor en distributiecentrum van de titelsponsor DPD Nederland en bij Squashtime Eindhoven. Naast El Welily komen daardoor ook de kersverse wereldkampioene Nour El Sherbini (PSA-2), Nour El Tayeb (PSA-3), Camille Serme (PSA-4), Joelle King (PSA-5), Sarah-Jane Perry (PSA-6), Laura Massaro (PSA-7), Nouran Gohar (PSA-8), Alison Waters (PSA-9) en Tesni Evans (PSA-10) volgende maand in actie in ons land.

Bij de mannen wordt de 26-jarige Farag, die afgelopen zaterdag voor het eerst de wereldtitel veroverde, vergezeld door zeven andere spelers uit de mondiale top-10. Mohamed ElShorbagy (PSA-2) is de nummer twee van de plaatsingslijst terwijl ook Karim Abdel Gawad (PSA-4), Simon Rosner (PSA-5), Miguel Rodriguez (PSA-6), Paul Coll (PSA-7), Mohammed Abouelghar (PSA-8) en Marwan ElShorbagy (PSA-10) zich hebben ingeschreven voor de DPD Open Squash. 

Milou van der Heijden (PSA-29) is aan de hand van haar ranking rechtstreeks toegelaten tot het op één na grootste squashtoernooi in Europa waar een totale prijzepot van $212,000 te verdelen is. Ook Tessa ter Sluis (PSA-91) mag met een wildcard, mee doen. Bij de mannen gaat deze naar Thijs Roukens (PSA-285) of Roshan Bharos (PSA-212). Zij strijden op 29 maart in een onderling duel om de laatste beschikbare plaats in het herentoernooi.

Kaarten voor de DPD Open Squash, dat wordt georganiseerd door de PSA, Squash Bond Nederland en TMG Squash, zijn te koop viaTicketmaster. Alle ontwikkelingen rondom het evenement zijn te volgen via dpdopensquash.com en de Facebook en Instagram pagina’s van het evenement.