74309007
was successfully added to your cart.

MeerSquash blijft aan de leiding in de TMG Competitie

Tijdens de tweede TMG-competitieronde bij Squash Hillegom is er weer volop gesquasht door alle jeugdige squashers. Net als bij de vorige speelronde in Hoofddorp deden er 34 spelers mee. Voor de tweede week oprij konden zij naar maandenlange wedstrijdstilte wederom tegen elkaar de uitdaging aan gaan.

Het is het laatste evenement met het huidige protocol en mocht er deze ronde o.a. geen publiek aanwezig zijn. Vanaf de aankomende speelronde op 3 juli en 11 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is er o.a. wel weer beperkt publiek toegestaan.

Bij de Elite/Gevorderden wist Hjalmer Mols de overwinning naar zich toe te trekken. Hjalmer deed voor het eerst weer mee en wist zonder gameverlies te zegevieren. Dit deed Hjalmer in de finale tegen Brian Daalhuizen die knap de finale wist te bereiken na zijn 7de positie van de vorige keer wist hij nu met 2 vijfsetters de finale te halen. De plate prijs ging naar Feline Posdijk.

Bij de Beginners was Tim Veen wederom de winnaar van de beginners, dit keer in een finale tegen Sidney Poels die de vorige keer de Rookies op zijn naam wist te schrijven. Marlieke Mols werd derde.

De Rookies/Mini’s had de grootste categorie. Wederom met een nieuwe winnaar, nieuwkomer Ellen Akkerman wist knap haar eerste deelname op te luisteren met de winst in de finale tegen Sascha Steps. Sebastian van den Burg pakte het brons, Justin Borst won de plate prijs.

Verrassende resultaten en een mooie wisseling in eindposities tussen de eerste en tweede ronde. Het zal voor iedereen weer wennen zijn om wedstrijden te spelen. Dit vereist weer een andere concentratie dan een trainingswedstrijd.

De TMG Competitie is onderdeel van 4 speelrondes. De volgende drie rondes zullen georganiseerd worden bij Hillegom (20 juni), Houtrust (4 juli) & Almere (11 juli).  Er zijn tijdens de speelrondes individuele punten en clubpunten te verdienen voor de verschillende ranglijsten. Aan het einde van de competitie wint namelijk de club met de meeste punten een clinic van een topspeler en de jeugdfinale dag van de TMG/SBN competitie in het najaar die na de zomer van start gaat.

Alle uitslagen zijn hier terug te vinden

De ranglijst is hier te vinden

Benieuwd naar de sfeerimpressie van de dag?

Schrijf je hier in voor de volgende competitierondes