74309007
was successfully added to your cart.

Zondag 11 juli was de vierde competitieronde, The Grand Final, van de TMG Jeugdcompetitie. 40 getalenteerde, jonge, squashers gingen vol enthousiasme de laatste ronde in bij Squash Almere. Er werden veel prijzen uitgedeeld. Niet alleen voor de winnaars van speelronde 4, maar ook voor de club die de meeste punten bij elkaar heeft gesquasht, de winnaars van de individuele ranglijsten, de fairplay prijs en de squasher die de meeste punten bij elkaar heeft squasht in de vier competitierondes.

Ook nu wist MeerSquash weer de clubwinnaar van speelronde 4 te zijn door de meeste punten te winnen en daarmee is MeerSquash ook de clubwinnaar van de TMG- jeugdcompetitie 2021. Zij winnen een clinic van een topspeler; Gefeliciteerd!

Elite/Gevorderden
In de finale bij de elite ging tussen Stan Al en Guido Lindner. Vorige week stonden deze twee toppers tegenover elkaar in de strijd om de 5e/ 6e plek bij de Eredivisie Individueel waarbij Al met de winst ervan doorging. Afgelopen zondag wist Lindner er met de winst van door te gaan! Brain Daalhuizen wist na een spannende en lange wedstrijd tegen Lars van Dongen uiteindelijk het brons binnen te halen.

Beginners
Waar vorige week Ruby Huisman de derde plek pakte in Houtrust, greep zij nu naar de winst! Huisman stond tegen over Jonathan Chen. De thuisspeler wist een mooie tweede plek te veroveren en het brons was voor Tim Veen van MeerSquash.

Rookies/Mini’s
16 jonge squashers, onze rookies, gingen de strijd met elkaar aan en wist Tobias Harris, net als vorige week, de finale te behalen. Ditmaal stond hij tegenover Sascha Steps. Voor Steps was het een thuisfinale en na een spannende finale met vijf games, wist hij de eerste plek binnen te squashen! Het zilver is voor Tobias Harris en het brons is opnieuw voor Tony Barlow.

Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

 

Naast de speelrondewinnaars, zijn er ook overall winnaars van de afgelopen vier TMG- jeugdcompetitie speelrondes.

Individuele ranglijst prijs
Bij de elite is de individuele ranglijst gewonnen door Brian Daalhuizen. Tim Veen wist deze prijs te winnen bij de beginners en Sascha Steps heeft gewonnen bij de Rookies/mini’s.

Fair play prijs
Deze laatste ronde was er een nieuw onderdeel. Iedere squasher kon elkaar 1 of 2 punten geven aan zijn of haar squashmaatje wie zij het aardigst vinden, talentvolle squasher of tegen wie ze een leuke wedstrijd hebben gespeeld. Zo wist Kevin Poels deze prijs te winnen! Gefeliciteerd, Kevin!

The most valuable player
Dit is een prijs voor de squasher die de meeste punten heeft gewonnen in de afgelopen vier rondes en die heeft Sascha Steps ook binnen gesleept! Veel plezier met je nieuwe Dunlop squashracket, Sascha!

Nogmaals dank aan alle sponsoren; DPD Pakketservice, Dunlop Squash en MKB Media. Ook dank aan Vincent v.d. Burg voor de prachtige foto’s. Deze foto’s zijn te vinden op onze Facebook- pagina. En natuurlijk ook dank aan alle enthousiasme, talentvolle squashers die hebben mee gedaan.

Fijne zomer allemaal en tot het volgende TMG-event!