74309007
was successfully added to your cart.

Kerstsfeer bij de TMG Victoria 16/17

Zondag 18 december vond het laatste evenement van het jaar 2016 plaats: de jaarlijkse TMG kersteditie bij Victoria Rotterdam. Lees hier het toernooiverslag!

Mini’s
Ook vandaag was er weer één squasher veel te sterk: Ruby Huisman. Ruby won al haar wedstrijden in de poule en verloor ook geen game. Ze heeft nu al twee toernooien gewonnen en heeft een grote voorsprong op de rest in het klassement. Alister Morris werd knap tweede in de poule, Katarina Machalova werd derde, en is de nieuwe nummer 2 in het klassement en nieuwkomer Enna Otte werd vierde.

Rookies
Zoals het hoort stonden de nummers 1 en 2 van de plaatsingslijst in de finale. Deze finale ging tussen Annamaria Machalova en Jesse Swaager. Beiden maakten er een spannende finale van, die uiteindelijk in vijf games werd gewonnen door Jesse Swaager (nummer 2).

Ook de strijd om de derde plek was een spannende pot tussen Evan Morris en Joep van der Burg, die zijn eerste toernooi van dit jaar speelde. De wedstrijd ging gelijk op en moest beslist worden met een vijfde game. Evan Morris won de beslissende game en eindigde daarmee nog net op het podium.

Beginners
Vandaag werden er veel mooie wedstrijden gespeeld. De finale ging tussen Daan Bosse en Guido Lindner, die alle wedstrijden in hun poule hadden gewonnen. De wedstrijd begon heel spannend, want na de eerste game stond er 17-15 op het scorebord. In de tweede game werden er ook veel punten gescoord, 13-11 allebei in het voordeel van Daan. De derde game ging ook naar Daan waardoor hij eerste werd bij de Beginners. De derde plaats ging naar Lars van Dongen die in drie games van Quinten Verkaik won.

Gevorderden
De Gevorderden hebben een nieuw record dit seizoen gezet met 15 deelnames aan de TMG Kersteditie. Dit leverden daarom veel mooie wedstrijden op.

De finale ging tussen twee spelers die de hele dag op goed niveau hadden gespeeld. De wedstrijd ging tussen Carlijn de Zwijger en Kevin Eenjes. Het was een mooie wedstrijd maar Kevin Eenjes wist hem toch in vier games naar zich toe te trekken en won daarmee zijn tweede toernooi op rij.

De wedstrijd om de derde plaats ging tussen Elfi Markus en Damian Verkaik. Elfi Markus won de wedstrijd in vier games en eindigde voor het eerst op het podium.

Elite
In de categorie Elite deden alle vaste toppers mee (de top 7 van de ranglijst). Vandaag was er maar één speler die het verdiende om de te titel te winnen: Kevin Walst! Hij won al zijn wedstrijden en verloor daarbij geen games. In de finale won hij van Loek Groenewold. De derde plaats ging naar Knut Hogervorst die in een spannende wedstrijd won van Rowan Damming.

ALL Stars
De finale in de ALL Stars categorie is er een die we de laatste toernooien al vaker hebben gezien. Wederom namen Rene Gerrits en Berry Vetjens het tegen elkaar op. Ook deze finale werd gewonnen door nummer 1 Rene Gerrits, die nu in onderlinge finales dit seizoen op 2-1 staat.

In een spannende wedstrijd om de derde plaats wist Pim Moerenhout in vijf games te winnen van Mark Winkler. Dankzij een walk-over werd Ronald de Jong vijfde.

Felicitaties aan alle winnaars, ook alvast een hele mooie kerst gewenst en tot in het nieuwe jaar!!!