Op de hoogte blijven van alle toernooien en trainingen voor de TMG Jeugd? Hier vind je alle informatie m.b.t. de verschillende toernooien en trainingen. Wacht niet te lang met inschrijven, vol = vol!

tmg-levels-logo

In het seizoen 2016-2017 vindt de eerste editie van het TMG Levels toernooi plaats. Op de TMG Levels toernooien wordt in meerdere categorieën gespeeld. De categorieën verschillen van Dames en Heren A t/m D en zijn voor de volwassenere spelers (vanaf 19 jaar).

tmg-psa-logo

Dit jaar organiseren TMG en het Frans Otten Stadion het nieuwe PSA 5K toernooi. Het evenement vindt van donderdag 30 maart t/m zondag 2 april plaats, met op zondag de finale. Het evenement biedt topsquashers en toptalenten uit Nederland de mogelijkheid om zich te meten met de top.

TMG Squash is een onderneming die zich bezighoudt met het promoten en het bevorderen van jeugdsquash in Nederland. Zo is TMG Squash organisator van de TMG junior squash series en andere evenementen. TMG Squash organiseert jaarlijks ongeveer zes á zeven toernooien en één squashkamp. Daarnaast is TMG Squash organisator van het jaarlijkse terugkerende evenement de Meersquash Junior Squash Trophy.

Inschrijven voor een TMG Toernooi?

Ga snel naar de kalender!