TMG’er van de maand

Elke maand kiezen wij de TMG’er van de maand. Dit is een speler die in die maand bijzondere resultaten heeft behaald of iets goeds heeft gedaan voor onze sport. In de eerste week van elke maand maken wij de winnaar bekend van de afgelopen maand. Bekijk hier de huidige en vorige winnaars.

Jerry Bisschops

TMG’er van de maand juli 2018

De Speler van de maand juli is: Jerry Bisschops!

Jerry Bisschops is verkozen tot TMG speler van de maand juli! Jerry komt uit Maastricht maar is toch minstens 3 TMG toernooien per jaar aanwezig! Jerry heeft afgelopen maand enorm goed gepresteerd op de twee laatste toernooien van de Internationale jeugd serie. Bisschops was bij zowel de Cologne Cup Open als bij de Dutch Junior Open 33/64 geplaatst, hij wist enorm te verrassen door top 16 te behalen in Keulen en de kwartfinales in Amsterdam! Wat een geweldige prestatie! Gefeliciteerd Jerry! Wij hebben Jerry geïnterviewd! Lees nu snel verder!

Wij hebben Aiden wat vragen gesteld, lees hier zijn antwoorden!

Button Text

Aiden Vetjens

TMG’er van de maand april 2018

De Speler van de maand april is: Aiden Vetjens!

Aiden is vrijwel altijd van de partij bij TMG toernooien en speelt met veel plezier. In april is Aiden tweede geworden op de Luxembourg Junior Open BU13 als tienjarige! Wat een mooie prestatie Aiden! Wij hopen Aiden nog veel seizoenen te zien bij TMG!

Wij hebben Aiden wat vragen gesteld, lees hier zijn antwoorden!

Button Text

Lianka Radzyminski

TMG’er van de maand maart 2018

De Speler van de maand maart is: LIANKA RADZYMISKI!

Begin van deze maand blonk Lianka Radzyminski uit met haar eerste internationale ESF Super Serie titel. Tijdens de German Junior Open in de leeftijd <15 bleek Lianka de sterkste en behaalde zij een mooie titel. Met haar doorzettingsvermogen, sportiviteit, enthousiasme en haar internationaal behaalde titel hebben wij Lianka verkozen als TMG Speler maart 2018.

Button Text

Stan Al

TMG’er van de maand februari 2018

De Speler van de maand februari is: STAN AL!

Stan heeft vorige maand de halve finale van de Heren B gehaald tijdens het Nederlands Kampioenschap en dat met zijn leeftijd van 16 jaar. Daarnaast is Stan op dit moment de nummer 1 van de TMG Elite Ranking.

Wij hebben Stan wat vragen gesteld over zijn doelen, ontwikkeling en huidige prestaties. Stan is tevens actief aankomend weekend bij het NK Jeugd <17 en ook daar blikken we op vooruit.

Lees hele artikel

Inschrijven voor een TMG Toernooi? Ga dan snel naar de kalender en schrijf je in!