74309007
was successfully added to your cart.

Finale update: German Junior Open

De German Junior Open 2018 is afgelopen. Met een kampioen GU15, tweede plaats GU19 en veel gezelligheid kunnen we dit toernooi toch wel echt geslaagd noemen. Vrijwel alle Nederlanders hebben vandaag hun wedstrijd weten te winnen, wat een topprestatie!=

BU13

Bij de BU13 werd er door de TMG’ers goed gespeeld, ze wonnen alle vier! Lars van Dongen wist vandaag terug te vechten van een 2-1 achterstand. Hij won de wedstrijd met 3-2 en werd 11e! Ook Guido wist het toernooi winnend af te sluiten. Hij won vandaag netjes met 3-0 van de Duitse Nils Herzberg en werd daarmee 13e. Aiden won met 3-0 van Alex Ulrich en werd uiteindelijk 27e. Jack wist na een lastig toernooi het toch nog winnend af te sluiten, hij won 3-1 van de Poolse Michael Stawarski.

GU15

Haar eerste Super Serie winst! Wat een prestatie van Lianka Radzyminski! Ze won in de finale van de Sloveense Ella Galova! De dertienjarige Elfi heeft vandaag ook een mooie 7e plaats behaald, ze won van Stella Kauffman met 3-0. Naomi Nohar werd uiteindelijk 10e door 2 van de 3 wedstrijden van de poule te winnen! Goed gedaan meiden!

BU15

Ook alle Nederlanders bij de jongens onder 15 wisten het toernooi winnend af te sluiten. De Nederlandse nummer 2 onder 15, Rowan Damming won met 3-1 van Philip Georgiev en behaalde hiermee een 7e plaats. Ook Sam Gerrits wist een overwinning te boeken tegen de Zwitser Philipp Hansert. Hij won 3-1 en werd daarmee 9e. Knut Hogervorst heeft na zijn wedstrijd in het hoogschema bijna alles 3-0 gewonnen, zo ook de wedstrijd van vandaag, Hij won 3-0 van de Deense Joakim Jepsen en werd 17e. Hjalmer Mols heeft de German ook winnend afgesloten, hij won van de Spanjaard Nil Aguilera met 3-0. Hjalmer werd uiteinedelijk 29e.

GU17

Daniek Krukkert wist vandaag haar wedstrijd om plek 7 te winnen met 3-0 van de Tsjechische Tereza Siroka. Feline Posdijk speelde vandaag om plek 23. Ze verloor de 1e game met 11-6 maar wist toch terug te komen en won 3-1!

BU17

Tom Schreurs speelde vandaag om plek 3 tegen David Maier uit Liechtenstein. Hij kwam 2-0 voor maar wist dit helaas niet door te zetten, zijn tegenstander kwam terug en won 3-2. Tom werd uiteindelijk 4e.

GU19

Fleur stond vandaag in de finale van GU19! Helaas wist ze deze niet haar kant op de krijgen. Ze verloor met 3-0 van Alice Green. Alsnog natuurlijk een prachtige prestatie om als zestienjarige in de finale te staan van GU19! Megan van Drongelen wist de wedstrijd om plek 7 te winnen met 3-0. Juliette Permentier had een spannende pot vandaag. Ze kwam 2-0 achter, wist terug te komen tot 2-2 maar verloor toen helaas met 11-9 in de vijfde game. Nienke Veldkamp verloor helaas de wedstrijd om plek 11 van Nyah Williams uit Engeland. Milenka Kiers wist vandaag winnend af te sluiten door 3-0 te winnen van Ulrikke Bore Ribesen uit Noorwegen.

BU19

Bjarni Kemperman speelde vandaag tegen de Belg Imen Tack om plek 23. Bjarni verloor helaas in een spannende pot met 3-1 en werd uiteindelijk 24e.