74309007
was successfully added to your cart.

TMG DPD Squash Zwolle 19/20

Afgelopen zondag was het weer een groot feest bij TMG DPD Squash Zwolle. Met 67 TMG’ers was het weer een gezellige en sportieve dag bij Squash & Cardiofit in Zwolle. Ben jij benieuwd wie de winnaars waren van dit toernooi? Lees dan nu snel verder!

Mini’s

Bij de Mini’s waren 12 TMG’ers aanwezig dit keer, zij speelden in een schema van 8 met een kwalificatieronde. De nummer 1 geplaatste Sascha Steps wist gemakkelijk de finale te behalen zonder gameverlies en kwam daar Tygo ter Burg tegen. Sascha wist het goud te pakken door met 3-1 te winnen. Jeromy Boele won de strijd om het brons door met 3-1 te winnen van Janneke Bax. James Dally pakte voor het eerst een prijs op TMG en werd plate winnaar.

Rookies

De 8 Rookies speelden vandaag in een uitspeelschema. De nummer 1 geplaatste Jonathan Chen uit Almere wist zonder gameverlies de finale te halen maar stuitte daar op Tim Veen die dit toernooi goed in vorm was. Tim won met 3-1 van Jonathan en pakte daarmee goud. Tijme Hagenbeek werd 3edoor met 3-1 te winnen van Nathan Miedema uit Drachten. Camiel Bertens uit Amsterdam wist zich te bekronen tot Plate winnaar.

Beginners

De 8 beginners startte het toernooi in 2 poules van 4 spelers. De Duitse Oleksii Bielikov en de Amsterdamse Ruben van Schaijk waren de sterksten in deze 2 poules en speelden de finale tegen elkaar. Het was een zenuwslopende wedstrijd maar uiteindelijk won Oleksii de wedstrijd met 3-2 (14-12 in de 5egame) en pakte daarmee de eerste plaats. Fenna Wijman uit Wijk bij Duurstede wist de 3eplaats te winnen door knap met 3-1 te winnen van Timo Postma. Erica Blonk won de Plate prijs.

Gevorderden

De Gevorderden was dit keer de grootste categorie van het toernooi met 14 spelers. Valentijn Hofman en Daan Bosse wisten hun finale plaatsing waar te maken door in de halve finale te winnen van Robert Lindner en Victor Santos de Freitas. Deze mannen staan vaker tegen elkaar in de finale. Vorig toernooi wist Valentijn nog te winnen, maar dit keer was Daan te sterk en won met 3-1. Victor Santos de Freitas won het brons door met 3-0 te winnen van Robert Lindner. Daan Moorman won de Plate prijs.

Elite Meisjes

Bij de Elite Meisjes speelden 4 meiden in een poule. Megan van Drongelen wist hier het goud te pakken door in de finale met 3-1 te winnen van Naomi Nohar. Catlyn van Maas de Bie won het brons door ook met 3-1 te winnen van haar teamgenoot Emme-Lotte Boon.

Elite Jongens

Met 11 jongens was de Elite Jongens weer erg sterk. Tjeu Dubbeldam wist de goede vorm van het vorige toernooi te behouden en wist zich opnieuw te bekronen tot TMG Elite Kampioen, dit keer bij zijn thuisclub in Zwolle. Tjeu won in een spannende finale met 3-1 van Sebastiaan Hofman. Tjeu zal met deze winst de eerste plaats in het klassement overnemen en de leiding nemen naar die felbegeerde TMG Elite prijs, deelname aan de BJO 2021. Dennis Krukkert won brons na een zenuwslopende 5-setter tegen Sam Gerrits (12-10 in de 5e).

All Ladies & All Stars

Ook dit keer konden de ouders en andere fanatieke volwassenen zich weer in het zweet werken bij TMG in de All Ladies en All Stars. Met 7 All Stars en 4 All Ladies zijn er weer mooie potten geweest. De winnares van de All Ladies werd Karin Veen en de winnaar van de All Stars werd Edwin Groothuis.

 

Het was een superleuk toernooi en wij kijken met veel plezier terug. Wij hopen jullie allemaal het volgende toernooi weer te zien. Dit is misschien wel het leukste toernooi van het jaar, de TMG DPD Kersteditie! Dit keer zijn we op 15 december te gast bij Meersquash in Hoofddorp en wij hopen jullie daar allemaal (IN JE MOOISTE KERSTOUTFIT) te zien! Tot dan TMG’ers!