74309007

Afgelopen zondag, 3 oktober 2021, was de eerste editie van TMG 2021 bij Victoria Squash. 38 kids zijn naar Rotterdam gekomen om deze editie te openen. Dit was niet zomaar een editie, want tegelijk met TMG was er ook een interland bezig. De Nederlandse selectie nam het op tegen de Belgische ploeg. Hoe dat is verlopen, kan je hier terug lezen!

Rookies
De rookies vormden een categorie van 8 TMG´ers waarbij Janneke Bax wist het goud mee te nemen naar huis! Zij stond in de finale tegenover Kevin Poels en wist te winnen met 3-0. Dmytro Marhitych pakte het brons.

Beginners
De beginners werd vertegenwoordigd door 11 spelers. Ruby Huisman mocht op het hoogste blok komen te staan. De Nederlands Kampioene <13 wist ook dit keer de grootste beker te veroveren. Sidney Poels heeft het Ruby niet gemakkelijk gemaakt in de finale, maar moest genoege nemen met de tweede plek. Tim Veen pakte de derde plek en de Plate is gewonnen door Sascha Steps!

Stars
7 stars spelers streden om de eerste plek, maar Renske Huntelaar was de sterkste in Rotterdam. Ook deze Nederlands Kampioenen <15 wist haar prestatielijn door te zetten naar TMG. Met een 2-0 achterstand tegen Daan Moorman en een tweede game van 17-19 (!!), vocht ze zich terug de wedstrijd in. Hiermee is de tweede prijs voor Daan Moorman en pakte Elcke Mols de derde plek.

Elite
De oudste groep, en tevens de grootste groep deze editie, had een bijzondere speler, namelijk Jules Vinck! Hij is de enige squasher vanuit België die mee heeft gedaan aan TMG. Onwijs leuk dat hij erbij was!

Deze groep met 13 deelnemers had een finale die geregeld voor is gekomen; Stan Al tegen Guido Lindner. Overigens deed Guido ook mee aan de Holland – België Cup. Guido versloeg daar Wiktor Maquin, maar in de finale was Stan net wat sterker. Met een 3-1 overwinning pakte Stan de eerste plek en Guido de tweede plek. Het brons is gewonnen door Daan Bosse.

TMG TOPPER
En niet te vergeten onze TMG TOPPER! Elke editie is er een TMG Topper en deze editie is dat Bram van den Akker!

 

Alle winnaars gefeliciteerd en hopelijk zien wij iedereen op 7 november in België!

Daarnaast willen wij wederom dank uiten aan onze sponsoren: DPD Pakketservice, MKB-Media, Dunlop, Orange Double Dot en Baanreserveren.nl.

 

Bekijk hier alle uitslagen terug.