74309007

TMG Kersteditie zeer geslaagd met gezellige kerstsfeer!

Afgelopen zondag werd er bij de TMG Kersteditie weer gestreden om de felbegeerde bekers en punten voor de TMG Ranking. Dit keer vond het leukste toernooi van het jaar plaats bij MeerSquash Hoofddorp. Natuurlijk kwam de kerstman ook nog even langs met een lekkernij! Bijna alle deelnemers hadden een mooie kerstoutfit, zoals mutsen, truien, vesten en zelfs een heel kerst pak!

Bij de jongste categorie van dit toernooi werd gestreden tussen 8 TMG’ers. Toch wist Levi Visser dit keer de 1ste plek te behalen na vorig TMG toernooi 2e te worden. Dit keer werd Christopher Ludwig 2e.  Fay Karim pakte knap de 3e plek door in een hele spannende 5-setter te winnen van Timothy Ludwig (10-12, 9-11, 12-10, 12-10, 11-9). Imran Farouki pakte opnieuw de Plate prijs.

Bij de Rookies waren er geen verassingen bij de winnaars. De nummer 1 geplaatste Elcke Mols wist voor het eerst de Rookies te winnen na een 3-1 overwinning op de nummer 2 geplaatste Bram van Bemmel (8-11, 11-8, 11-6, 11-8).  Teun de Bruijn won de strijd om de 3e plaats door te winnen van de verassende Luca Stolwijk.  Tristan Keenan werd Plate winnaar.

Bij de Beginners was Tim van de Pol dit keer de sterkste speler, hij wist verassend de finale te halen en won daarin van de nummer 1 geplaatste Lars van Dongen met 3-0. De strijd om het brons werd in een spannende wedstrijd tussen Annamaria Machalova en Jack van Drongelen gewonnen door Annamaria met 3-1. Jasper Herni won de Plate.

De Gevorderden bestond dit keer uit 6 spelers, in 2 poules van 3 werd gestreden voor de prijzen. Uiteindelijk wist Jesse van der Toorn knap al zijn wedstrijden te winnen, zo ook de finale van Hjalmer Mols met 3-1 (11-5, 11-2, 13-15, 14-12). Guido Lindner won van Mohan Steenbrink met 3-0 in de strijd om het brons. De plate werd gewonnen door Feline Posdijk.

De Elite categorie bestond dit keer uit een Meisjes Elite en een Jongens Elite. Bij de Meisjes werden erg mooie potten gespeeld, uiteindelijk wist Lianka Radzyminski toch het goud mee naar huis te nemen. Zij won uiteindelijk de meeste games in de poule van 4. Emme-Lotte Boon werd knap 2e en Milenka Kiers werd 3e.

Bij de Elite Jongens wist Stan Al zijn plaatsing waar te maken door met 3-0 te winnen in de finale van Bjarni Kemperman. Bjarni haalde knap de finale door te winnen met 3-1 van Rowan Damming die de laatste tijd erg in vorm is. Rowan werd uiteindelijk 3e door met 3-1 te winnen van Lars Rustenburg.  Kevin Eenjes wist zijn favoriete prijs de plate prijs in de wacht te slepen.

Bij de ALL Stars waren dit keer 4 spelers die meededen. Een van die spelers was Lars Rustenburg, hij speelde zowel in de Elite als in de ALL Stars. Hij wist hier al zijn wedstrijden te winnen. Ed Karim werd 2e na een spannende 5-setter tegen Rene Gerrits.

Wij willen alle TMG’ers heel erg bedanken voor dit gezellige toernooi, en voor alle mooie outfits! We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een sportief 2017 op naar de TMG Beverwijk op 28 januari!

Daarnaast en speciaal dankwoord voor ons sponsoren MKB Media, Dunlop en Baanreserveren.nl voor wederom weer een jaar met ondersteuning. Op naar nog veel meer toernooien.

Bekijk alle uitslagen hier.

Bekijk de nieuwe ranglijst hier