74309007

DPD & TMG Lanceren nieuw PSA 25.000 Event

Op 26 september tot en met 01 oktober zal de DPD Open 2017 plaatsvinden in het Frans Otten Stadion. Na het daverende succes van de DPD-FOS Amsterdam Open eerder dit jaar in maart/april heeft DPD besloten om door te zetten. Dit keer met een prijzenpot van $25.000! Voor Europese begrippen een zeer hoge prijzenpot.

Tijdens dit evenement hopen wij een aantal top 30 spelers van de PSA wereldranglijst te mogen verwelkomen. Topsquash is onmisbaar in een topsport land als Nederland. ‘Het is dus fantastisch dat er weer een internationaal evenement van allure op de kalender staat en dat DPD wilt investeren in onze fantastische sport’, aldus toernooi directeur Tom Lucas.

Tijdens het vorige PSA evenement in maart/april was DPD samen het Frans Otten Stadion ook al sponsor van een internationaal evenement. Deze werd toen gewonnen door de 18-jarige Jordanier Mohammad Al-Sarraj. Nederlanders als Frank Goossens, Thijs Roukens, Thijs van der Pluijm en Roel Zwagerman maakten tijdens dit evenement hun PSA debuut. Andere Nederlanders zoals Marc ter Sluis, Roshan Bharos, Bart Ravelli, Rene Mijs, Nick Kuys en Tom Lucas deden ook mee aan dit PSA evenement. Ook tijdens het aankomende evenement zullen er diverse Nederlanders in actie komen. De komende weken zullen wij bekend gaan maken wie de Wildcard (Direct toegang hoofdtoernooi) en de local spots (toegang kwalificatie) zullen ontvangen.

Op de zaterdag en zondag zullen wederom grote side events georganiseerd worden om zelf actief op de squashbaan te kunnen zijn en aan het einde van de dag te kunnen genieten van topsquash. De inschrijvingen voor de side events worden binnenkort geopend!

Wil je meer weten over dit nieuwe PSA evenement. Hou dan de website van TMG & Squashlife in de gaten.