74309007
was successfully added to your cart.

DPD DUTCH JUNIOR OPEN NL UPDATE

De eerste twee dagen van de DPD Dutch Junior Open 2018 zitten erop! Er zijn al heel wat mooie wedstrijden gespeeld en er wordt veel plezier gemaakt! Aan dit grote internationale toernooi spelen maar liefst 42 Nederlanders mee, zij doet het erg goed! Een uitzondering op dit toernooi ten opzichte van andere toernooien is dat er ook een categorie <11 jaar is zowel bij de meisjes als bij de jongens!

GU11

Bij de Girls Under 11 spelen 3 Nederlandse meisjes mee. Elcke Mols, Katarina Machalova en Ruby Huisman vertegenwoordigen Nederland. Helaas hebben Ruby en Katarina tot nu toe hun wedstrijden verloren, maar morgen spelen zij hun laatste wedstrijd in de poule. Elcke heeft 1 wedstrijd gewonnen, en 1 verloren. Morgen speelt zij voor een plek in de halve finale!

BU11

In deze categorie zijn 3 Nederlanders, Evan Morris, Jack van Drongelen en Kieran Berden. Evan Morris heeft tot nu toe 1 van de 3 wedstrijden gewonnen. Kieran Berden verloor tot nu toe 2 wedstrijden maar wist ook knap 1 wedstrijd te winnen met 3-2! Jack van Drongelen won 1 van de 3 wedstrijden. Morgen gaan de jongens verder voor plaats 9/16.

GU13

Annamaria Machalova, Elcke Mols en Meike van Dalen zijn de meiden die Nederland vertegenwoordigen in deze categorie. Annamaria was de enige die het hoofdtoernooi haalde en verloor daarna helaas haar eerste wedstrijd, maar won haar tweede. Elcke en Meike hebben het nog iets te zwaar in deze categorie. Zij verloren hun wedstrijden tot nu toe.

BU13

Bij de Boys under 13 spelen 9 Nederlanders mee. Evan Morris, Aiden Vetjens, Guido Lindner, Robert Lindner, Hugo Idzes, Jack van Drongelen, Sebastiaan van den Burg, Victor Santos de Freitas en Kieran Berden zijn hier van de partij. De broertjes Lindner waren de enige van de 9 die de eerste wedstrijd in het hoofdschema wisten te winnen. Guido wist daarna ook nog zijn tweede wedstrijd te winnen, maar verloor helaas daarna. Guido speelt morgen voor plek 13/16, Robert speelt voor 29/32, Sebastiaan en Victor voor 37/40, Aiden voor 43/46, Jack voor 45/48, Evan en Hugo voor 49/52 en Kieran voor plek 53/56.

GU15

De Girls under 15 is zoals altijd vertegenwoordigd door Lianka Radzyminski en Naomi Nohar. Beide meiden verloren helaas vandaag hun kwartfinale. Lianka Radzyminski verloor met 3-1 van de Engelse Emma Bartley en Naomi Nohar verloor met 3-1 van de Egyptische Nardine Garas. Morgen spelen beide meiden verder voor plaats 5/8.

BU15

Bij de Boys under 15 spelen 7 Nederlandse jongens mee. Rowan Damming, Sam Gerrits, Knut Hogervorst, Romeo Marino, Valentijn Hofman, Lars van Dongen en Hjalmer Mols spelen hier mee. Knut en Rowan behaalde hier de 3e ronde maar wisten geen plekje in de kwartfinale te bemachtigen. Sam speelt morgen verder voor plek 21/24, Hjalmer voor plek 29/32, Romeo voor 37/40, Valentijn voor 57/60 en Lars voor 61/64.

GU17

Bij Girls under 17 spelen Féline Posdijk, Catlyn van Maas de Bie en Emme-Lotte Boon. Al deze Nederlandse meiden verloren helaas hun eerste ronde in het hoofdtoernooi. Catlyn won haar tweede ronde en speelt morgen verder voor plaats 17/24. Emme-Lotte en Feline spelen morgen verder voor plaats 29/32.

BU17

Bij de Boys under 17 spelen dit jaar Sebastiaan Hofman, Pieter de Loos, Jerry Bisschops, Tjeu Dubbeldam, Rens Winkler, Beau Jourdin en Tim van der Pol mee. Net als vorige week op de Cologne Junior Cup weet Jerry Bisschops opnieuw te verrassen. Jerry maakte vandaag een enorme ‘upset’ door zijn wedstrijd met 3-0 te winnen en een plek in die felbegeerde kwartfinale te kunnen bemachtigen. Tjeu Dubbeldam en Pieter de Loos spelen morgen verder voor plaats 25/32, Beau Jourdin voor plaats 33/36 en Sebastiaan Hofman voor plaats 37/40, Tim van de Pol speelt voor plek 76.

GU19

Bij de Girls under 19 vertegenwoordigen Fleur Maas, Daniek Krukkert, Gabi Fritsche en Megan van Drongelen Nederland. Fleur Maas speelt morgen haar halve finale, Gabi en Megan spelen verder voor plek 5 en Daniek speelt morgen voor plek 9.

BU19

Bij de Boys under 19 spelen 4 Nederlanders mee. Luke Stauffer, Tom Schreurs, Henrico van der Vegt en Bjarni Kemperman spelen hier mee. Luke Stauffer verloor verrassend zijn 3e ronde van de Spaanse Aron Astray Gomez. Tom Schreurs behaalde de kwartfinale maar verloor deze helaas met 3-0 van de Spaanse Ivan Perez. Henrico van der Vegt speelt morgen verder voor plaats 17/20 en Bjarni Kemperman speelt verder voor plek 25/28.
Dit was een korte samenvatting van de DPD Dutch Junior Open Dag 1 en Dag 2. Morgen is de halve finale dag! Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom om onze Nederlandse toppers aan te komen moedigen hier in het Frans Otten Stadion te Amsterdam. Wij wensen alle Nederlanders enorm veel succes!