74309007
was successfully added to your cart.

Van Dalen en Vetjens actief in Ierland 19/20

Afgelopen weekend speelden Aiden Vetjens en Meike van Dalen de Irish Junior Open 2019 in Dublin, Ierland. Ben jij benieuwd hoe ze het hebben gedaan? Lees dan nu snel verder!

BU13
Aiden Vetjens hield de Nederlandse eer hoog in Dublin bij de Boys under 13. Vetjens was eerste geplaatst. Aiden behaalde knap de halve finale door met 3-2 te winnen maar moest toen Danny Lynch voor laten gaan in de finale. Aiden wist het toernooi positief af te sluiten door met 3-0 te winnen van Frank O Flynn met 3-0. Aiden pakte daarmee knap brons.

GU15
Meike van Dalen won haar eerste wedstrijd gemakkelijk met 3-0. In haar tweede wedstrijd verloor ze met nipte gamestanden van Yixin Shen. In het schema voor plek 5/8 had ze vervolgens een hele spannende 5-setter. Meike kwam 2-0 achter, kwam tot 2-2 maar kon de 5e game net niet over de streep trekken en verloor met 3-2 helaas. Meike verloor haar laatste wedstrijd van het toernooi met 3-0 en werd uiteindelijk 8e.

Een kleiner toernooitje dit keer in Ierland maar mooi om te zien dat Nederland weer aanwezig was! Goed gedaan Meike en Aiden!