74309007
was successfully added to your cart.

Dag 1: Luxembourg Junior Open 2018

GU13

Bij de categorie Girls Under 13 wordt de Nederlandse eer hooggehouden door Ruby Huisman. Ruby verloor helaas haar eerste twee wedstrijden van de Engels Florence Kersley en van de Luxemburgse Elisandra Ruiz-Kaiser. Vandaag speelt Ruby weer 2 wedstrijden in de poule.

BU13

Bij de Boys Under 13 spelen 5 Nederlanders mee voor de bekers. Guido Linder wist als eerste geplaatste zijn eerste 2 wedstrijden te winnen met 3-0 en staat vandaag in de halve finale. Alister Morris wist zijn eerste wedstrijd knap te winnen met 3-1, maar verloor zijn tweede wedstrijd helaas met 3-0. Vandaag speel Alister verder voor plaats 5-8. Robert Lindner had meteen een zware partij gisteren, hij verloor helaas van een Duitser met 3-2. Jack van Drongelen en Aiden Vetjens hadden gisteren een Nederlands onderonsje. Deze werd gewonnen door Aiden met 3-0. Vandaag speelt Aiden verder in de kwartfinale en Jack speelt tegen Robert verder voor plaats 9.

GU15

Ook bij de Girls Under 15 speelt maar 1 Nederlander mee. Hier is dat Elfi Markus. Elfi won gisteren haar eerste wedstrijd netjes met 3-0 van de Luxemburgse Maya Darlington en speelt vandaag haar halve finale.

BU15

Bij de Boys Under 15 spelen de meeste Nederlanders mee, maar liefst 7. De nummer 1 geplaatste Rowan Damming had de eerste ronde een bye en won zijn tweede ronde met 3-0. Vandaag staat Rowan in de kwartfinale. Valentijn Hofman verloor zijn eerste wedstrijd met 3-0 en speelt vandaag verder voor plaats 17. Nicholas Nieto verloor ook zijn eerste ronde maar herpakte zich en won daarna zijn tweede ronde, vandaag speelt hij tegen Valentijn. Hjalmer Mols won gisteren zijn eerste ronde met 3-0, maar verloor zijn tweede ronde helaas met 3-0. Vandaag gaat Hjalmer verder voor plaats 9. Sam Gerrits won gisteren zijn twee wedstrijden en speelt vandaag zijn kwartfinale. Ook Lars van Dongen wist zijn twee wedstrijden te winnen en speet vandaag zijn kwartfinale. Sebastian Nieto had zijn eerste wedstrijd een bye maar verloor daarna van Lars, Sebastian speelt vandaag verder voor plaats 9.

BU17

Bij de Boys Under 17 spelen 4 Nederlandse jongens mee. Tjeu Dubbeldam won zijn kwalificatie met 3-0 maar kwam daarna uit tegen de nummer 1 geplaatste Thimi Christiaens. Tjeu verloor deze wedstrijd nipt met 3-1, vandaag speelt Tjeu verder voor plaats 9. Ook Beau Jourdin won zijn kwalificatie. Daarna kwam hij tegen Pieter de Loos, die verloor Beau met 3-1. Pieter speelt vandaag zijn kwartfinale. Ook Sebastiaan Hofman komt uit voor Nederland. Hij won zijn eerste ronde met 3-0 en staat vandaag in de kwartfinale.

GU17/GU19

De categorie├źn Girls Under 17 en Girls Under 19 zijn samengevoegd. Samen spelen daar nu 9 meiden waarvan 6 Nederlanders. Gabi Fritsche speelde gisteren haar eerste wedstrijd tegen de Belgische Marie-Amelie Callebaut. In een hele spannende wedstrijd verloor Gabi helaas nipt met 3-2. Gabi speelt vandaag verder in de poule. Daphne Timmer had ook gelijk een lastige wedstrijd tegen de Belgische Laura Deruyck, deze 5-setter viel wel de kant van Nederland op. Daphne won met 3-2. Megan van Drongelen speelde gisteren haar eerste wedstrijd tegen Lianka Radzyminski. Megan won in een spannende wedstrijd uiteindelijk met 3-0. Lianka had daarvoor al een wedstrijd gespeeld, die won ze met 3-0. Nienke Veldkamp speelde gisteren ook twee wedstrijden. Ze wist de eerste wedstrijd in een spannende pot te winnen met 3-2 maar de tweede verloor ze met 3-0 van Feline Posdijk. Feline speelde gisteren naast Nienke ook nog tegen de Luxemburgse Maria Ruiz-Kaiser, deze won Feline met 3-0.

BU19

Bij de Boys Under 19 spelen twee Nederlanders mee, Bjarni Kemperman en Nick Kamperman. Beide jongens wisten hun kwalificatie te winnen met 3-0 en stonden daarmee in de kwartfinale. Bjarni speelde zijn kwartfinale gisteren al. Hij verloor deze helaas in een spannende wedstrijd met 3-0. Bjarni speelt vandaag verder voor plaats 5. Nick speelt vandaag zijn kwartfinale tegen de Belgische Imen Tack.

Volg hier alle wedstrijden en schema’s