74309007
was successfully added to your cart.

TMG DPD Squash Utrecht een gezellig toernooi met 60 deelnemers!

Afgelopen weekend was alweer het een na laatste TMG DPD Toernooi van het seizoen. Dit keer was TMG weer te gast in het midden van het land bij Squash Utrecht! Met 60 deelnemers was het weer een gezellige en hele leuke dag met veel nieuwe gezichten!

Minis

De Mini’s waren dit keer vertegenwoordigd door 10 TMG’ers! Zij startten in 2 poules van 5 spelers. Hugo Pijper en Sascha Steps werden de nummers 1 in de poule en speelden de finale tegen elkaar. Hugo Pijper wist deze wedstrijd na een knappe 5-setter te winnen van Sascha en werd daarmee kampioen van de Mini’s. Tobias Harris won in de strijd om het brons van Janneke Bax met 3-0. Jeromy Boele pakte de Plate prijs na een 5-setter tegen Robbe Grootaarts.

Rookies

De grootste categorie van het toernooi was dit keer de Rookies met 16 TMG’ers! Hier waren weinig verrassingen. Fenna Wijman was eerste geplaatst en wist deze plaatsing ook waar te maken door te winnen van de nummer 2 geplaatste Erica Blonk. Danielle Zuiderwijk wist wel te verrassen door in de kwartfinale te winnen van de nummer 4 geplaatste Tim Veen. Danielle verloor uiteindelijk de strijd om het brons van Katarina Machalova. Katarina nam uiteindelijk de bronzen medaille mee naar huis. De plate werd gewonnen door Ashley Noorman die 3-2 won van haar clubgenootje Sebastian van den Burg.

Beginners

De 8 beginners waren dit keer opgedeeld in 2 poules van 4. Elcke Mols wist haar plaatsing waar te maken door in de finale te winnen van Meike van Dalen met 3-1, dit is altijd een spannende strijd en dat was nu weer het geval! Daan Moorman wist knap het brons te pakken door met 3-0 te winnen van Bram van Bemmel. Anouck Kooij wist voor het 3etoernooi op rij een prijs te pakken en pakte de plate door met 3-2 te winnen van Bram van Bemmel.

Gevorderden

In de Gevorderden waren dit keer weinig verrassingen. De nummer 1 van de Ranking en TMG Speler van de maand april Milan Roks wist zijn voorsprong verder uit te breiden door te winnen in de finale van Lars van Dongen. Annamaria Machalova speelde in de strijd om het brons tegen Aiden Vetjes. Dit was enorm spannend! Aiden kwam 2-0 voor maar Annamaria bleef vechten, het werd een enorme spannende pot. Uiteindelijk trok Annamaria aan het langste einde en won met 13-11 (!) in de vijfde game van Aiden! Ian Trouwborst won met 3-0 van Brian Daalhuizen en pakte daarmee de plate prijs!

Elite

7 Elite spelers kwamen naar Squash Utrecht, ze kwamen werkelijk vanuit elke hoek uit het land. Van Den Haag tot Beverwijk tot Maastricht was vertegenwoordigd! Stan Al was absoluut de sterkste dit keer, hij wist al zijn wedstrijden te winnen zonder gameverlies. Jerry Bisschops nam de zilveren medaille mee terug naar Maastricht. Romeo Marino en Sam Gerrits speelde de wedstrijd om het brons. Sam was hier de sterkste en won met 3-0 van een sterke Romeo. Lars Rustenburg won de Plate uiteindelijk door met 3-2 te winnen van Hjalmer Mols! Het waren allemaal spannende potten!

 

All Stars

Dit keer was Lars Rustenburg de sterkste bij de All Stars gevolgd door Berry Vetjens en Pim de Vogel! Goed gedaan mannen!

 

 

Wij willen alle spelers en ouders bedanken voor hun komst en we hopen jullie allemaal te zien op het laatste toernooi van het seizoen: de TMG DPD GRAND FINAL op 23 juni! Zorg dat je erbij bent want wij gaan er een heel groot feest van maken! Schrijf je nu in!