74309007
was successfully added to your cart.

TMG IS BACK! Na 9 maanden start het seizoen in Almere.

Afgelopen zondag was het dan eindelijk tijd voor het eerste TMG toernooi van het seizoen! Dit keer werden we ontvangen bij Squash Almere en het was een groot succes. Door de extra maatregelen mochten er maar 47 TMG’ers meedoen, maar dit mocht de pret niet zeker niet drukken.

Rookies

Bij de Rookies waren dit keer 15 TMG’ers van de partij. De nummer 1 geplaatste Tijme Hagenbeek wist zijn plaatsing waar te maken door al zijn wedstrijden met 3-0 te winnen en mocht zich daarmee kampioen van de Rookies noemen. Tijme won de finale van Sascha Steps, Steps pakte daarmee zilver. De wedstrijd om het brons was een ware thriller tussen Lucas de Voor en Janneke Bax. Lucas wist deze strijd uiteindelijk te winnen met 11-8 in de vijfde game en pakte daarmee het brons. Dmytro Marhitych won de plate.

Beginners

Bij de Beginners speelden 6 TMG’ers verdeeld over twee poules. De nummers één uit deze poules speelden de finale tegen elkaar, dit waren de clubgenoten Quinten van Es en Timo Postma beiden vanuit Drachten. Quinten won de eerste game vrij gemakkelijk, maar Timo wist zich te herstellen en won vervolgens met 3-1 om de eerste titel van het seizoen te pakken. Jonathan Chen won met 3-0 om Erica Blonk en won daarmee het brons. De plate prijs ging naar Tim Veen. 

Gevorderden

De Gevorderden bestond dit keer uit 11 TMG’ers. Hierbij kwamen de nummer 1 en 2 geplaatste spelers tegen elkaar in de finale, maar dit ging niet zomaar. Zo wist de nummer 1 geplaatste Brian Daalhuizen maar net de eerste ronde te winnen van clubgenoot Daan Moorman, waarbij Valentijn Hofman 3-1 won van Meike van Dalen. Uiteindelijk was de finale tussen Brian en Valentijn een ware thriller. Valentijn won de eerste twee games vrij gemakkelijk, maar Brian won de twee games daarna met 11-9 en 15-13. Uiteindelijk wist Valentijn aan het langste einde te trekken door met 11-9 de beslissende vijfde game te winnen en de prijs mee naar huis te nemen. Robert Lindner won met 3-0 van Elcke Mols en won daarmee het brons. Thijn van Vliet won de plate.

Elite

De sterkste categorie van het toernooi bestond uit 9 TMG’ers. De nummer 1 geplaatste Rowan Damming kwam zonder gameverlies in de finale. Waarbij Sebastiaan Hofman in de halve finale won van de nummer 2 geplaatste Sam Gerrits en daarmee zijn plek in de finale bemachtigde. Sebastiaan deed hierbij hetzelfde als zijn broertje, hij won de eerste twee games in de finale, maar Rowan vocht terug en won de twee opvolgende games. Uiteindelijk won Sebastiaan de beslissende game en wist uiteindelijk het goud mee te nemen. Knut Hogervorst won knap de strijd om het brons door met 3-2 te winnen van Sam Gerrits. De plate prijs ging naar Guido Lindner.

 

Wij willen alle TMG’ers enorm bedanken voor dit leuke en gezellige toernooi ondanks alle getroffen maatregelen. Wij kunnen niet wachten op het volgende toernooi met jullie! Wij willen ook de ouders bedanken voor het brengen van de kinderen en voor het begrip voor de maatregelen. Zonder sponsoren zouden wij dit natuurlijk niet kunnen doen, daarom dank aan MKB Media, Dunlop en Orange Double Dot voor de support.